Tajemství úspěchu Marthy Issové na Lvech: Spí s režisérem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemství úspěchu Marthy Issové na Lvech: Spí s režisérem!

S režisérem vychovává dvě dcery.
S režisérem vychovává dvě dcery. (Marek Pátek, Pavel Machan)

Protekce od režiséra díky sexu! To prý stojí za dobrými rolemi, které získává Martha Issová (38). Prozradil to sám režisér David Onříček (49).

Na letošních Českých lvech dostala herečka cenu za mimořádný počin v oblasti audiovize za herecký výkon v minisérii České televize Dukla 61. „Byla jsem nepřipravená, protože mě nenapadlo, že bych to mohla dostat já,“ přiznala herečka po ocenění. Nebýt partnera Ondříčka, roli by nezískala.

„Role v Dukle byla výzva a já jsem za ni Davidovi neskutečně vděčná. Vnímám to jako můj přechod ze světa dívek do světa žen a na to jsem čekala dlouho. Jsem Davidovi vděčná, že měl odvahu obsadit mě jako svou partnerku do této role,“ dodala herečka. A režisér oceněný za nejlepší televizní film nebo minisérii to ještě doplnil. „Jak ona říká v nadsázce, kdyby nespala s režisérem, tak by se k těm rolím ani nedostala,“ řekl se smíchem a v euforii z vítězství.


Další role
Partner herečky chystá další velký projekt. A opět si v něm zahraje Martha. Kvůli roli Dany Zátopkové (96) se dokonce musela naučit házet oštěpem.

Ukázka ostravštiny Marty Issové ve filmu Dukla 61:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.