Hana Hegerová v šoku: SMRT NEJBLIŽŠÍ KAMARÁDKY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hana Hegerová v šoku: SMRT NEJBLIŽŠÍ KAMARÁDKY!

Hana Hegerová se musí vyrovnat se ztrátou...
Hana Hegerová se musí vyrovnat se ztrátou... (Foto ara)

Báli se to zpěvačce říct. Fenku francouzského buldočka Baboo (†9), kterou Hana Hegerová (85) tolik milovala, museli nechat uspat. Měla rakovinu a čekalo by ji jen utrpení. Stejně to královna české šansonu nese těžce. „Není mi dobře,“ hlesla včera do telefonu. 

Není divu, že jí není do řeči. Pro Hegerovou je smrt čtyřnohé přítelkyně pohroma. I když fenku vídala jen o víkendech, protože o ni pečovala poslední dva roky rodina herečky Vlasty Peterkové (70) a operního pěvce Vratislava Kříže (60), lpěla na ní.

Rodina se proto velmi obávala reakce nemocné paničky na smutnou zprávu, kterou jí oznámili v průběhu minulého týdne. Dokonce se radila s profesorem Petrem Neužilem (55), primářem z pražské Nemocnice Na Homolce, který o zpěvačku dlouhodobě pečuje.

Právě on rozhodl, kdy a jakým způsobem informovat. „Paní Hegerová u nás na konci týdne byla. Absolvovala obvyklé půlroční vyšetření, které pravidelně děláme,“ sdělil deníku Aha! pan profesor. „Na svůj věku a přihlédnuto k nemocem, které má, je na tom zdravotně dobře,“ ujistil. Možná se na smutku Hany Hegerové podepisuje i nastupující podzim, který, jak známo, působí citlivějším lidem deprese.

Baboo byla dáreček
Fenku francouzského buldočka si Hana Hegerová opatřila jako dárek k 77. narozeninám. I když od chovatelů dostala jméno Žožo, přejmenovala ji na Baboo.

Na video s Hegerovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
3. 10. 2017 • 16:25

Všechny naše deníky jsou více méně bulvární, ale AHA nejvíce. Z jeho titulků jde strach a hrůza. Jen stěží odolávám pokušení vzít provaz a jít se zastřelit do rybníka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.