Hegerová v obklíčení: Sousedy vyštval AIRBLB! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hegerová v obklíčení: Sousedy vyštval AIRBLB!

V posledních letech musí mít šansoniérka pečovatelku, protože nemůže chodit.
V posledních letech musí mít šansoniérka pečovatelku, protože nemůže chodit. (Foto Aha! – David Malík, Karel Kopáč)

Slavnou šansoniérku Hanu Hegerovou (88), která bude brzy slavit 88. narozeniny, zdaleka nermoutí jen její zdravotní stav. Trápí ji i to, jak se za několik posledních let proměnila Praha. Ve svém bytě na Starém Městě si tak najednou připadá jako na pustém ostrově.

„Asi nejvíce mi schází procházky po Starém Městě. Kavárničky, kam jsem kdysi ráda chodila, buď neexistují, nebo v nich ceny silně připomínají drahotu, jak říkali Šimek s Grosmannem,“ svěřila se zpěvačka magazínu Blesk Zdraví, co teď v metropoli postrádá.

„Zmizely malé krámky, plné vůní, místo toho se nabízejí ruské čepice a nevím jaký ještě odpad. Dřív jsem občas potkávala sousedy, s kterými jsem si popovídala, dnes tam místo nich bydlí, teď nevím, jak se to jmenuje, »Airblb«?“ posteskla si nad změnou poměrů na Starém Městě Hana Hegerová, která si ve svém milovaném místě podle uvedeného měsíčníku připadá najednou dost sama.

 



Přečtěte si
donypan
25. 9. 2019 • 13:24

To není ,ale vina pí.Hegerové to jen kapitilismus vrazil klín mezi lidi.

aveneta
25. 9. 2019 • 12:29

Hegerová je již bohužel mimo dobu...příliš stará a nemocná, spíše by měla žít v nějakém zařízení kde jí nebude tak smutno

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.