Jejda! Královna si pozvala Beckhama na kobereček | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jejda! Královna si pozvala Beckhama na kobereček

Královna si pozvala Beckhama na kobereček
Královna si pozvala Beckhama na kobereček (Foto Profimedia.cz, ara)

V Buckinghamském paláci se předávaly ceny královny pro mladé lídry, tedy mladé lidi, kteří slouží ostatním za vzor a stojí za to jim pomoci v jejich dalším rozvoji. Každý rok jich Alžběta II. rozdá celkem šedesát. A jako hosta ceremoniálu si letos pozvala i Davida Beckhama (43)!

Bývalá fotbalová superstar a záložník Manchester United je už pro cenu pro mladé lídry trošku přestárlý, přesto rád přišel dělat »křoví«. A hodil se na čtvrtý ročník téhle slávy, na níž dříve ceny i předával, do gala.

A zatímco si Alžběta II. (92) s úsměvem zkoumavě prohlížela Beckhamovy kérky, on cudně klopil zrak.

S panovnicí se ale nepotkal poprvé, mimo jiné mu v roce 2003 udělila za zásluhy na fotbalovém poli Řád britského impéria. A s manželkou Victorií (44) nechyběli ani na květnové svatbě prince Harryho (33) s Meghan (36).

Kopíruje Kate?

Meghan přišla na akci v růžovém kostýmku od Prady. Spíš než oblečením ale tentokrát všechny zaujaly její lokny. Britský Daily Mail uvedl, že se až nápadně podobá vévodkyni Kate, a zlí jazykové dokonce tvrdí, že ji kopíruje.

Princ Charles vzal meč a... Pasoval Gibba na rytíře

Velké pocty se dostalo i Barrymu Gibbovi (71), britskému zpěvákovi a poslednímu žijícímu členovi legendární kapely Bee Gees. Příští král Charles (69) ho pasoval na rytíře! Významný titul získal za službu hudbě a za charitu. A symbolicky ho věnoval svým dvěma zesnulým bratrům, s nimiž Bee Gees tvořil: „Doufám, že by na mě Robin a Maurice byli pyšní. Kdyby jich nebylo, tak tu dnes nestojím.“

 Královna si dělá legraci z Trumpa a Obamy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.