Princ Harry bude otcem, hlásá britský magazín! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Další královské miminko? Nemanželské dítě Alžbětu II. nepotěší!

Radovala by se z takové novinky i královna?
Radovala by se z takové novinky i královna? (Foto: Profimedia.cz,)

Velkou Británií otřásla zpráva o těhotenství Meghan Markle.  Magazín OK tvrdí, že čeká s princem Harrym dítě. Jenže takové skandály královna zrovna nemusí.

Princ Harry a Meghan Markle čekají dítě, hlásá bulvární magazín OK a na titulní straně otiskl fotografii herečky v bílých šatech, pod kterými se jí rýsuje větší bříško. Informace o těhotenství Meghan prý potvrdil zdroj blízký rodině. Z jejího požehnaného sjtavu se prý všichni radují.

Jenže by bylo s velkým podivem, kdy se z této novinky radovala i sama královna Alžběta II. Nemanželské dítě by pro královskou rodinu nebylo zrovna nejlepší vizitkou. Nechme se tedy překvapit, zda v době kdy se Británie těší na dalšího potomka prince Williama a Kate Middleton, stihnout oženit i prince Harryho.

Britové vědí, že magazín OK je nutné brát s rezervou, zda si tuhle zprávu vymysleli, ale už brzy ukáže čas. Titulní stranu magazínu si prohlédněte v naší fotogalerii.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.