Anglická královna v šoku: O smrti manžela se Alžběta II. dozvěděla od služebnictva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Anglická královna v šoku: O smrti manžela se Alžběta II. dozvěděla od služebnictva!

Alžběta II.
Alžběta II. (Foto: Profimedia.cz)

Buckinghamským palácem otřásla tragédie. Na sociální síti Twitter byla uveřejněna zpráva, že královny o pět let starší manžel princ Philip (97) je po smrti. Tuto informaci Alžběta zjistila ve chvíli, kdy jí začali zaměstnanci přát upřímnou soustrast.

Její veličenstvo zpočátku nevědělo, o co se jedná. Když se ale dozvěděla, že se na internetu šíří zpráva o úmrtí jejího chotě, byla velmi rozhořčena. S manželem poté vedla dlouhý rozhovor o tom, jak se s informací vypořádají. „Oba se shodli, že s tím nic nezmůžou, ale jsou velmi, velmi rozčílení,“ napsal Daily Mail.

Královna je v současné době na dovolené v Craigowen Lodge v Balmoralu, kde tráví celé léto a často se k ní přidávají další členové královské rodiny. O to více byla zpráva pro její veličenstvo zdrcující, když věděla, že se její manžel nachází jinde a nemá tedy tušení, co s ním je. Philip se momentálně nachází v Sandringhamu a k Alžbětě se připojí za dva týdny.

Daily mail uvedl, že kdyby byl Philip skutečně nemocný, královna by byla s ním a netrávila by léto na skotském panství. "Ukazuje se, jak se internet může vymknout kontrole. Královna je naprosto rozhořčena a myslí si, že je to hanebné," napsal Daily Mail.

Ikonické outfity britské královny Alžběty II.:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dandova
26. 7. 2018 • 09:22

Bude dlouho žít.

amej
24. 7. 2018 • 17:30

Kdyby královna sdílela s manželem stůl a lože, nemusela se plašit. Jsou to tajtrlíci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.