Martina Bárta na Eurovizi: Šlo mi o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Martina Bárta na Eurovizi: Šlo mi o život!

Martina Bárta bude bojovat o postup do finále Eurovize!
Martina Bárta bude bojovat o postup do finále Eurovize! (archiv ČT)

Dnes v Kyjevě začíná soutěž Eurovize. Českou republiku letos reprezentuje zpěvačka Martina Bárta s písničkou My turn. Zpěvačka kromě toho, že bude bojovat dnes před diváky, bojovala sama se sebou a s anorexií.

Do velkého finále se bude snažit probojovat naše zpěvačka Martina Bárta. S její písní My turn si prý bývalá finalistka reality show Robin Hood věří a bude bojovat jako lvice! ,,Autorem je britský skladatel Kyler Niko/DWB…Trochu jsem se obávala, že mě budou tlačit do něčeho, v čem se nebudu cítit dobře. Ale písnička se mi líbila hned na první poslech,“ řekla Martina.

Zpěvačku, ale prý trápí to, co se děje kolem soutěže. Mrzí ji, že se do toho zapletla politika. ,,Narušuje to pozitivní atmosféru, která by kolem takové akce měla vládnout. Lituju, že se do toho příliš zatáhla politika, ale nechci si kvůli tomu kazit radost z účasti,“ prohlásila. V minulosti jí netrápila politika, ale anorexie. V jednom období vážila dokonce jen 35 kilo! Skončila na kapačkách a také na psychiatrii.

Nemoc se jí prý projevila na gymnáziu, kde závodila se spolužačkami, která více zhubne. ,,No a já to ve svých třinácti vzala vážně a moje váha šla dolů. Klesala a klesala, do toho přišel rozvod rodičů a přestala jsem jíst úplně. Cítila jsem se nepotřebná a chtěla jsem vyhladovět...Pak přišly problémy i se školou, byla jsem tak hubená, že už jsem nedokázala hrát. Šlo mi o život, ale můj mozek byl naprogramovaný na něco jiného,“ popsala Bárta svou nemoc a zlé období pro ONA Dnes. 

Na video s Martinou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.