Co předcházelo úspěchu Gábiny Gunčíkové na Eurovizi? Hádka a rozchod s manažerem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Co předcházelo úspěchu Gábiny Gunčíkové na Eurovizi? Hádka a rozchod s manažerem!

Rozchod s managerem! Co se stalo?
Rozchod s managerem! Co se stalo? (Foto Aha! – Dana Kolářová, EPA)

Jedním z mála, kdo se neraduje z úspěchu Gabriely Gunčíkové (22) na Eurovizi, je manažer hvězd Lešek Wronka (55). Ještě před třemi roky totiž patřila do jeho stáje. Pak se prý ale za hlasitého křiku a práskání dveřmi rozešli!

„Rozešli jsme se v roce 2013, protože jsme měli na některé věci rozdílné názory. Víc o tom mluvit nechci,“ přiznala deníku Aha! sama zpěvačka. „Nezlobte se, ale k paní Gunčíkové se nehodlám vůbec vyjadřovat,“ odpověděl na dotaz Aha! Wronka.


Mnohem sdílnější byl člověk z jejich okolí. „Gábina byla v jeho stáji jen loutka. Musela skákat, jak on píská. Je to rockerka a on v ní viděl popovou zpěvačku, která bude zpívat hrozné cajdáky. A to nechtěla. Když si dupla, tak jí začal vyhrožovat smlouvou,“ tvrdí člověk, který si nepřeje být jmenován, protože Lešek Wronka patří k vlivným mužům hudebního průmyslu.
„Když se Gábina rozhodla jít svou cestou, strhla se strašná hádka a ona pak práskla dveřmi. Myslím, že od té doby spolu nepromluvili a ona má za to, že ji v kariéře hodně zbrzdil. Čekala totiž něco jiného,“ dodal zdroj. Už zítra se Gabriela Gunčíková utká s 25 zpěváky z celé Evropy ve finále hudební soutěže Eurovision Song Contest ve švédském Stockholmu. Prozpívala se do něho jako jediná Češka v historii Eurovize! Přímý přenos můžete sledovat na ČT1 od 21 hodin. Wronka, to jsou Andělé i Ewa Farna

Lešek Wronka objevil Ewu Farnou (22), které dělal manažera a producenta do roku 2014. Předtím produkoval mimo jiné album Věry Špinarové (64) a psal písničky např. pro Karla Gotta (76) či Hanu Zagorovou (69). Od roku 2004 organizuje hudební Ceny Anděl.



Přečtěte si
kiwi65
13. 5. 2016 • 21:52

Hlavně se postavila pasákům kterým jde jen o prachy a hrabou je sami.Najdou si mladou naivní hvězdičku a dokud to jde tak vydělávají,pak ji zruší.Že má kočina vlastní rozum a nenechá se ovládat nějakým pasákem ji jen šlechtí.

anezat
13. 5. 2016 • 12:46

Já myslím, že toto je úspěch. Moc jí fandím, není to žádná protekční rychlokvaška a naše mladá Vondráčková by jí úspěch v USA mohla jedině závidět. Prošla si nervy SUPERSTAR i bez vlivu svých příbuzných, má nádherný hlas a nádherně vypadá, nikdo o ní nemusí na objednávku pět ódy o tom, jak je talentovaná (viz Lenny, Adam Mišík, Jiřina Jandová, Lucie Vondráčková). A teď se tu hezky do mě pusť, milá ararat.

-bello-
13. 5. 2016 • 11:28

Tak konečně lze něco napsat k článku, kde je cenzura ohledně té ště.ťule Gottové, jak řvala v zákulisí na Gunčíkovou kvůli podpatkům a že z Gotta dělá staříka. Mohu-li soudit, pak řvala ne proto, aby chránila imáge Gotta , ale hlavně svoje, protože ona si přece vzala boha popíku, věčně mladého, spanilého, vysokého idola žen a dívek a všechny , lautr všechny jí přece závidí, že ?!!!! Protože je to blbka, tak maskuje , že si vzala starého a nízkého pána, ke kterému se celoživotně na fotkách přikrčuje. Když viděla jen tu slávu po jeho boku, zapomněla, že jí celý život bude dejchat nanejvýš do ucha Kdyby nebyla blbá , neřešila by to , lidi nejsou slepý.Jenže je zakomplexovaná a řeší to. Na Eurovizi nekoukám a na mou duši ani nevím, kdo je Gunčíková.Pokud někde boduje pro Česko, OK

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.