Anife v Prostřenu: Po panáku se složila, Krause ale pak balila o sto šest! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Anife v Prostřenu: Po panáku se složila, Krause ale pak balila o sto šest!

Anife si moc na studentském aperitivu nepochutnala.
Anife si moc na studentském aperitivu nepochutnala. (TV Prima)

Zatímco minulý týden soutěžil v Prostřenu Ivan Vyskočil (66), tentokrát tvůrci pořadu oslovili jeho výstřední exmanželku, prostořekou Turkyni Anife (37). A ta se všem postarala o velmi rušný večer.

V pondělním VIP Prostřenu měla být hlavní hvězdou hostitelka Petra Horváthová (26) ze seriálu Cesty domů. Pozornost ovšem na sebe strhla už při předkrmu Anife Vyskočilová. Protože měla mladá herečka večer laděný do studentské tématiky a hostila VIP soupeře na studentské koleji, zvolila jako první chod studentský aperitiv – rum s kostkou cukru a dvěma kávovými zrnky.

Když Anife panáka Rumu vypila, začala se hroutit a vykřikovala, že jí to Alláh neodpustí, když je svátek ramadán, během něhož se nepije alkohol, ale ani nejí. Jenže o to v Prostřenu jde, a tak Anife nakonec uznala, že pro jednou se nic nestane.

Muslimský svátek však velmi striktně zakazuje také milostný život. Ani to zřejmě rázná exotická kráska nebrala moc vážně a celý večer mohla oči nechat na jediném muži u stolu – herci Martinu Krausovi, rovněž z Cest domů.

„Kamarád taky rád, říká české přísloví,“  perlila Anife, když zkoumala, zda na mladého herce nemá spadeno hostitelka Petra. Jakmile však zjistila, že je Petra zadaná, měla evidentně radost a začala zjišťovat, jestli je volný Martin, přičemž faktem, že sama Turkyně přítele má, se moc nezabývala. „Bezva partnera mám, ale Alláh mi dal oči, tak se koukám,“ vysvětlila.

Má Martin přítelkyni? A bude se hrát jako zábava flaška? Nechte se překvapit už dnes večer na Primě.

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Autor:  onl

Přečtěte si
vlamore
14. 8. 2012 • 15:42

...stačilo by být půl roku na ostrově a byla by to *nejkrásnější* ženská v širokým okolí a už vůbec by mu nevadilo,že je divočák!!Můj kolega jednou jel na služebku do Švédska a volá-tady jsou tak škaredý baby!!!A po 14 dnech mě řekne..a víš,že jsou docela pěkný????!!!!To je fakt pravda!!Dodnes se tomu směju..ale to už je let!!

hillaarkaa
14. 8. 2012 • 13:09

Spíš bych řekla,že PÁN by si dal říci,jen se to špatně přiznává,nu

hillaarkaa
14. 8. 2012 • 13:08

To víš ty béélbko,že nebude tahat a olizovat tácky od buřtů na Hlaváku jako ty

vlamore
14. 8. 2012 • 12:22

Pro pilif.99......když může být u nás VIP LENKA KOŘÍNKOVÁ,tak v týto republice fakt už každý!!Co říkáte??!!Takže Anifééé levou zadní.Turkyňňňa jedna!!

vlamore
14. 8. 2012 • 12:14

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.