Šokující oznámení Ivety Bartošové: Končím s kariérou, jdu do důchodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šokující oznámení Ivety Bartošové: Končím s kariérou, jdu do důchodu!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – Martin Hykl, Karel Kopáč, David Kundrát, Alexandr Malachovský, Marek Pátek, Dalibor Puchta, Martin Přibyl, ČTK, Profimedia.cz, ara)

Vypadá to, že Iveta Bartošová (45) své fanoušky novými písněmi už definitivně nikdy nepřekvapí. Na další comeback už nemá síly a raději bude vzpomínat na časy, kdy byla navzdory obrovským úspěchům velmi skromná.

Iveta při své životní bilanci zjistila, že byla příliš vytížená a má tak nárok na odpočinek. „Natočila jsem asi sedm set písní, dvacet čtyři desek. Někdy si říkám, jestli už bych toho neměla nechat a jít sázet ředkvičky, nebo jít do invalidního důchodu,“ rozpovídala se Iveta Bartošová podle serveru Super.cz v dokumentu, který odvysílá 2. dubna TV Barrandov.
 
Po letech plných skandálů a zdravotních komplikací Iveta zanevřela na další plány a raději se věnuje vzpomínkám.
 
„Byli Slavíci, první místa a všichni mi říkali, že jsem skromná a že bych měla být namyšlená. Ale já jsem cítila velikou zodpovědnost a byla jsem smutnější a smutnější a začala jsem strašně moc pracovat, tancovat a zpívat,“ vrátila se do období své slávy.
 
S žádostí o invalidní důchod by nejspíš zpěvačka neměla velký problém. Kvůli zranění ramene byla už několikrát hospitalizovaná v nemocnici.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
fizi
1. 4. 2012 • 16:48

Nelze než souhlasit.

bobina
30. 3. 2012 • 16:41

tak to si tam jdi rovnou ustlat! Povím ti příběh. Dvě kamarádky studovali stejnou školu,jedna dostudovala,druhá ve druháku vzdala. Obě jsme se po čase vdaly,porodily děti,rozvedly se. Já jsem začala nový život a ona se utápěla v alkoholu,litovala se jak dopadla aby posléze skončila pro pokus sebevraždy na psychině . několik roků střídala domov,chlast děti,partnery,psychinu až se pro další pokus sebevraždy dostala do invalidního důchodu. Takže suma sumárum,ona odpracovala pár let mnoho let promarodila a nyní má starobní důchod o 2,5tis. větší nežli já po 40ti letech ve zdravotnictví! Já si myslím,že Bartošová nemá zase až tak špatný nápad!

lejdynka
29. 3. 2012 • 12:01

jestli této vychlastané proku®vené sfini někdo přizná invalidní důchod, tak jdu tábořit na úřad a budu tam tak dlouho, až ho dostanu taky. Jsem s ní téměř stejněvěká, ale vychovala jsem děti, odmakala skoro 30 let, vystudovala 2 VŠ a poslouchám zvěsti, že na důchod budu mít nárok za pomalu dalších 20 let. Omlouvám se, normálně se snažím nebýt vulgární, ale to už prostě nejde...

daiena
29. 3. 2012 • 04:59

, tak tak. No na hlavu ji ho dají, hospitalizaci v Kroměříži měla, ale do roka ji to položí totálně. Měla rok věnovat sobě, uzdravení, vzhledu, synovi a jet dál. Marnýýýýýýýýýý, jít do ID je snažší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.