Milenec Bartošové: Rvačka u soudu! A vynadal i soudkyni | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milenec Bartošové: Rvačka u soudu! A vynadal i soudkyni

Josef Rychtář se u soudu neudržel: vynadal i samotné soudkyni.
Josef Rychtář se u soudu neudržel: vynadal i samotné soudkyni. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát)

V divadelní komedii s nečekaným vyústěním se změnilo včerejší druhé rozvodové stání milence Ivety Bartošové Josefa Rychtáře (53) a jeho manželky Dariny (54).

Aniž by to on čekal, skončilo jejich téměř 30leté manželství rozvodem! Možná i proto se Rychtář u soudu choval jak smyslů zbavený! Střídavě urážel a napadal novináře, vynadal soudkyni a volal Ivetě…

Soudní proces o rozvod téměř třicetiletého manželství začal o hodinu a půl později, než bylo plánováno. Tento čas využil milenec Ivety Bartošové (45) k tomu, aby předvedl, co v něm dřímá. Po svém příchodu fyzicky napadl fotografa a v zápětí začal urážet novináře.

Po chvíli se uklidnil a jal se přítomné »obveselovat« historkami ze soukromí. Proč se tentokrát dostavil, když tvrdil pravý opak? „Chtěl jsem překvapit. A navíc jsem byl v neděli za manželkou v lázních a rozvádět se nechci!“ krčil rameny. Podle vyjádření Rychtářové ji manžel skutečně navštívil. Především proto, aby ji citově vydíral. Snažil se ji donutit, aby od rozvodu upustila.

U soudu ale bylo vše jinak. Řeč přišla i na milenku Bartošovou. „Ivetu neopustím, mám k tomu své důvody,“ tvrdil. V kontrastu s tím pak přede všemi znovu zavolal manželce, aby jí sdělil, že její domov je stále v Říčanech. Poté zavolal i Ivetu a líčil jí, jak moc se na ni večer těší.

Svých patnáct minut slávy si užíval i před samotným soudem, kde vynadal soudkyni: „Zpochybňuji toto líčení. Neměla jste právo zveřejnit před médii moje rodné číslo. Žádám o odročení soudu,“ hřímal na ni. Soud odročen nebyl, na žádost zástupkyně Rychtářové však museli všichni přítomní opustit soudní síň.

Asi po třiceti minutách se ven vyřítil rozzuřený Rychtář. „Pokud bude mou ženu dál zastupovat doktorka Sedloňová, souhlasím s rozvodem!“ vykřikl a odešel.

Po chvíli vyšla i paní doktorka, která jen konstatovala fakt, že manželství je rozvedeno.

A co na to Rychtářová? „Rozvod je pokaždé velmi osobní věc. Není tomu jinak i u nás,“ řekla jen rezignovaně deníku Aha!.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Rychtářovo divadlo u soudu

1. DĚJSTVÍ - Napadl fotografa!

Ihned po svém příchodu do budovy soudu neuhlídal své emoce a fyzicky napadl fotografa. „Řekl jsem, že mě fotit nebudete! Je to jasný? Rozumíte česky? Jste idiot, nebo jste Čech?“ Po chvíli se ale uklidnil a začal fotografům pózovat jako světová celebrita!

2. DĚJSTVÍ - Nadával novinářům!

„S médii nebudu už nikdy v spolupracovat!“ vykřikoval Rychtář. Na jednoho novináře dokonce křičel: „Jste největší chcípák a z**d, jakýho jsem poznal, dobytku sprostej!“ Vzápětí ale začal vyprávět o vztahu k manželce i milence a ptal se: „A co vás ještě zajímá? Ptejte se!“

3. DĚJSTVÍ - Volal manželce!

Když už pomalu ztrácel dech a nevěděl, jak přítomné »pobavit«, napadl ho geniální plán – zavolat manželce! „Chci to zvrátit. Nechci se rozvádět. Domov máš v Říčanech!“ předvedl Rychtář další ze svých hereckých kousků.

4. DĚJSTVÍ - Volal Ivetě!

Jakmile položil telefon s Rychtářovou, hned se ptal: „Tak co? Chcete taky Ivetu?“ a už vytáčel číslo Bartošové. „Škoda, že jsem tě nevzal s sebou,“ rozplýval se do telefonu. Iveta na oplátku všechny moc »pozdravovala« se vzkazem: „Už vás nikdy nechci vidět!“

5. DĚJSTVÍ - Vynadal soudkyni!

Při úvodním soudním čtení, kdy soudkyně přečetla Rychtářovo rodné číslo, dostal další ze svých amoků. „Zpochybňuji toto líčení. Neměla jste právo zveřejnit před médii moje rodné číslo. Žádám o odročení soudu,“ rozčiloval se.



Přečtěte si
p.r.d.e.l..hillarka
22. 3. 2012 • 12:56

Ach jo, někdo tak těžce nese bohatství druhých

mondego
21. 3. 2012 • 11:31

asi ne, vždyť Pepa měl oblek taky vypůjčený. Oni nepotřebují moc, milují se přece jen aby některý z nich za nějaký čas někde nešťastně neupadl!!

xell
21. 3. 2012 • 11:27

Iveta a o někoho pečovat??? To určitě ne!! Ta kdyby se měla o něj starat, tak to ho nechá nešťastnou náhodou spadnout ze schodů na hlavu, nebo upadnout nešťastně na noční stolek či skleněnou mísu. Sama se neumí ani o sebe postarat, natož o někoho. Ještě, že Štaidl jí kluka včas vzal!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.