Milenec Bartošové Rychtář: Počkal si na Darinu doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Milenec Bartošové Rychtář: Počkal si na Darinu doma!

Rychtářová se nečekaně vrátila domů.
Rychtářová se nečekaně vrátila domů. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Milenec Ivety Bartošové (45) Josef Rychtář (53) se včera poprvé po rozvodu setkal tváří v tvář se svojí exmanželkou Darinou (54). A to v jejich domě v Říčanech u Prahy, kam se Rychtářová předčasně vrátila z lázní v Teplicích. Tam měla strávit ještě dva týdny. Kdo by ale čekal, že budou lítat facky, spletl se!

Žádné násilí, žádná silná slova! Rychtář si na manželku počkal doma a tentokrát se oba chovali jako dvě hrdličky. „Popovídali jsme si u kávy. V Říčanech mám domov a budu se tam stále vracet,“ řekl překvapivě deníku Aha! Rychtář, který tak pokračuje v usmiřování se svojí exmanželkou, k níž by se evidentně rád vrátil.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Novinky o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Pro psychicky labilní Bartošovou to musí být pořádná podpásovka!

Darina Rychtářová, kterou nedávno její manžel na usmiřovací návštěvě v Teplicích profackoval tak, že skončila v nemocnici, se k setkání s bývalým životním partnerem vyjádřit nechtěla.

Bude chtít Darina rozhodnutí soudu o rozvedení manželství zvrátit? Nebo si bude trvat na svém? Tahle nekonečná telenovela bude ještě pokračovat...



Přečtěte si
ochman
30. 3. 2012 • 19:22

větší grázl než Rychtář snad ani není..a větší blbka než ty taky ne,,

ochman
30. 3. 2012 • 19:21

Darina Rychtářová je naše nová celebrita,co od manžela debil.a byla bita...

ochman
26. 3. 2012 • 12:43

"Pepa mě nejdřív jen chránil dům..po 15 letech začal chránit i mě..a sice tvrdil že se mnou neměl sex,ale to lhal..protože s Darinou údajně měl sex před měsícem ale to taky lhal..neměl ! A mě nezmlátil akorát strčil ze schodů ! Darinu zmlátil ale ta si to zasloužila,když s ním nesouložila !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.