Šeredová s Buffonem prohráli, čtenáři mají raději Vondráčkovou s Plekancem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šeredová s Buffonem prohráli, čtenáři mají raději Vondráčkovou s Plekancem!

Novomanželský polibek.
Novomanželský polibek. (David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, Mária Rušinová)

Přestože někteří stylisté chválili za výběr svatební róby víc Alenu Šeredovou, čtenáři ahaonline.cz mají na věc zcela opačný názor. V anketě jste si zvolili, že krásnějším párem je Vondráčková s Plekancem.

Minulý týden byl ve znamení svateb slavných. Odstartovala to Alena Šeredová, když řekla ve čtvrtek své ANO Gigimu Buffonovi. Následovala ji jen o den později Lucie Vondráčková. Ta slavnostním obřadem stvrdila svoji lásku v pražské Troji Tomáši Plekanci.

A přestože někteří stylisté chválili spíš česko-italskou veselku, čtenáři ahaonline.cz zvolili za krásnější pár Lucii Vondráčkovou s Tomášem Plekancem. Podívejte se.





A tím svatební šílenství neskončilo. Přes víkend se oženil i bývalý ředitel Miss ČR Miloš Zapletal nebo hokejista Martin Hanzal.



Měli jste také svatbu? Pochlubte se svými fotkami a vyhrajte ceny za 150 tisíc korun!

925406:gallery:true:true



Přečtěte si
lukreciaborgia
20. 6. 2011 • 16:49

Buffonovi byli super!!Přímo z nich čišela láska,radost a vítali každého.Vondráčková s Plekancem jsou jako boží umučení..bez jiskry,úsměvu,radosti,jenom všechno tajně!Ať je nefotí,a´t je nikdo nevidí,ať nevyzvídají,ať nikdo nic neví.Chápu Vondráčkovou,je pro něj stará,pro Plekance by se více hodila nějaká 18-tiletá hezká holka,ale 31-letá ho vlastně klofla na poslední chvíli.Že honila jen bohaté sportovce ví hodně lidí no a raději žít v Kanadě,než tady hlídat každý jeho krok,protože mladé holky číhají.....a to její porno,co koluje na internetu ji taky nepřidá....

defakto
20. 6. 2011 • 12:31

Není potřeba dělat monstrozní svatbu ! Ale Vondráčková zná jistě vizážisti a stylisti a mohla si nechat poradit !

pea.p
20. 6. 2011 • 11:36

Někdo utratí za svatbu miliony aby se předvedl že na to má a za pár měsíců už se mluví o rozvodu. Každý si ten svůj den může užít podle svého

pea.p
20. 6. 2011 • 11:34

Byla to jejich svatba. Oblékli si to v čem se cítili dobře, jedli a pili co mají rádi a pozvali koho chtěli. Na to snad má každý pár právo. A co si myslí Plesk nebo jiní kecálisti jim může být jedno. Monstrozní svatba ani luxusní oděv dle návrháře nezajistí šťastný vztah.Vy si svoji svatbu klidně nechte nadiktovat ale nechte ostatním právo si svůj den užít po svém.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.