Lucie Vondráčková se vdala za Tomáše Plekance! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lucie Vondráčková se vdala za Tomáše Plekance!

Novomanželský polibek.
Novomanželský polibek. (David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, Mária Rušinová)

Zpěvačka Lucie Vondráčková (31) se konečně dočkala svatby s hokejistou Tomášem Plekancem (28)!

Jen den poté, co se z Aleny Šeredové stala paní Buffon, se tak v Praze uskutečnila další hvězdná svatba. Vondráčková a Plekanec si pro svůj velký den vybrali kapli sv. Kláry v pražské Tróji, kde proběhl jejich svatební obřad v areálu botanické zahrady s výhledem na Trojský zámek. Na stejném místě se před třemi lety vdávala Veronika Žilková.

Lucie Vondráčková si nejspíš se svatbou pospíšila, aby ji stihla dříve, než na ní bude znát těhotenství. To, že s Plekancem očekává dítě, nepřímo potvrdil i její otec Jiří Vondráček (60).

Vztah Vondráčkové a Plekance přestal být tajemstvím v listopadu loňského roku, kdy spolu už půl roku chodili. Lucie za svým přítelem dokonce neváhala odcestovat do Kanady. Svoji lásku už začátkem letošního roku potvrdili zasnoubením.

PODROBNOSTI O SVATBĚ ČTĚTE V ZÍTŘEJŠÍM TIŠTĚNÉM DENÍKU AHA!


 

Jaký byl Váš svatební den? Přihlaste se do soutěže o svatební fotku roku!




Přečtěte si
henes
12. 11. 2011 • 08:57

A NÁROD SE Z TOHO P.OSERE!

lukreciaborgia
18. 6. 2011 • 09:34

Ona fakt hledala jenom bohatého.M.Dlouhý toho moc neměl a nemá,Tomáš Verner sice něco má,ale musí za všechno platit/choreograf,kostýmy atd../lítala za nim až do USA,kde trénoval,ale Tomi we ženit ještě nechtěl,lítala do Madridu za Ujfalušim,ale ten ještě nebyl rozvedený a ženit se nechtěl,tak chodila mezi hokejisty a fotbalisty,protože žádný diplomat nebyl volný.Roky ubíhaly a ejhle!!svobodný Pleskanec!!Ale to muselo být v děsném utajení,protože zlatokopky číhají...tak honem za ním do Kanady a hlavně moc nekecat,aby to nikdo nevěděl,až posvatbě.Nemyslím,že se k sobě hodí,ale jeho prachy si Vondráčkovi užijou.Tak ať se daří...

nitram55
17. 6. 2011 • 16:04

Jsou moc krasnej par, preju jim hodne stesti a spokojensti v zivote.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.