Šeredová potřetí maminkou?: Aleno, co to bříško... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šeredová potřetí maminkou?: Aleno, co to bříško...

Proč kočka Alena Šeredová do takového hábitu halí své krásné tělo?
Proč kočka Alena Šeredová do takového hábitu halí své krásné tělo? (Foto Aha! – David Kundrát, Profimedia.cz, ara)

Před necelým měsícem si řekli své »ano« při velkolepém svatebním obřadu na pražském Vyšehradě a dušovali se, že to není kvůli těhotenství.

Pár týdnů po veselce už se nápadně zakulacená Alena Šeredová Buffon (33) prochází po Itálii ve volném oblečení. Že by její miláček Gigi napotřetí »zaskóroval«?

„Ještě bych chtěla holčičku, ale myslím, že tři děti by byly tak akorát,“ hlásila ještě před svatbou »bella Alena«. A vypadá to, že se jí přání mít tři potomky splní. Italská média totiž prominentní pár bedlivě sledují a už spekulují, že Louis Thomas (4) a David Lee (2) přivítají za pár měsíců nového sourozence.

Volnou zelenou tuniku by si krasavice s takhle sexy proporcemi přece na sebe jen tak bezdůvodně nevzala. Teď už jen záleží, jestli se i gólmanské legendě fotbalového Juventusu povede napodobit taťku Beckhama. Konečně se mu povedla holčička. Ale pozor, až na čtvrtý pokus!

Informaci, zda je Alena opravdu těhotná, nechtěla potvrdit ani její maminka Jitka. „Nevím, jestli je těhotná. Nic mi neřekla,“ pověděla do telefonu. Moc přesvědčivě ale nezněla...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.