Další svatba! Ex-šéf Miss ČR Zapletal je v chomoutu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Další svatba! Ex-šéf Miss ČR Zapletal je v chomoutu...

Miloš Zapletal dlouho neotálel. Své ANO vykřičel do celého světa za deset minut. Dlouholetá přítelkyně Hana Hotová se tak stala jeho manželkou.
Miloš Zapletal dlouho neotálel. Své ANO vykřičel do celého světa za deset minut. Dlouholetá přítelkyně Hana Hotová se tak stala jeho manželkou. (Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek)

Všechno to začalo svatbou Aleny Šeredové (33) s italským fotbalovým brankářem Gigi Buffonem (33), kteří si řekli ANO ve čtvrtek na Vyšehradě. A v sobotu byla další prominentní svatba.

Den nato měla proběhnout tajná veselka Lucie Vondráčkové (31) a hokejisty Tomáše Plekance (28), jenže vše se provalilo dříve, než se snoubenci stačili vzpamatovat.

Do třetice do toho včera praštil bývalý majitel Miss ČR Miloš Zapletal (69). Na svém statku si vzal bývalou asistentku Hanu Hotovou (54). Stala se jeho v pořadí čtvrtou manželkou...

Obě svatby proběhly v rekordním čase. Vítězkou je však Vondráčková, která se stala Plekancovou za pouhých pět minut. Zapletal potřeboval o pět minut více. A jako jedinému mu pršelo.

„Svatba měla probíhat u nedaleké lípy, kvůli počasí se však musela přesunout na nově zrekonstruovaný statek,“ řekl nám svědek obřadu.

Zapletalovy veselky se účastnilo na čtyřicet hostů. Mezi pozvanými byl kamarád Jiří Adamec s rodinou, majitel cestovní kanceláře Blue style Imed Jeddai a plastický chirurg Jan Měšťák, který obráží jednu svatbu za druhou. Ve čtvrtek totiž nechyběl na veselce Šeredové a Buffona, která nakonec hostila nejvíce svatebčanů.

Vondráčková a Plekanec pozvali jen dvaadvacet hostů. Obřad začal s patnáctiminutovým zpožděním. „Čekalo se na svědka,“ řekl Aha! jeden z hostů. Snubní prsteny mají novomanželé zcela odlišné.

Hokejista má široký kroužek s výraznými okraji z bílého zlata a nevěsta si nechala udělat jen úzký prstýnek. Prstýnky přitom nedostali na stříbrném podnosu, ale na puku Montreal Canadiens, což je klub, za který Tomáš hraje.

Plekancovi šetřili i na řidiči. Bílé BMW, v němž přijeli do vinic Trojského zámku, řídil samotný ženich. Toto auto navíc zkomplikovalo svatební hostinu v restauraci na Vinohradech.

„Parkovalo na modré zóně. Policisté mu chtěli nasadit botičku, jedna z policistek ale zbožňuje Lucku Vondráčkovou, a tak se nad novomanžely slitovala,“ řekl svědek.



Přečtěte si
salamandr1
19. 6. 2011 • 14:42

nebojíš se, že jednou tou závistí pukneš, ubožáčku????

salamandr1
19. 6. 2011 • 14:42

Přeji hodně štěstí a radostný život. Tihle dva si aspoň na svůj majetek vydělali a nemuseli tunelovat a rozkrádat republiku, tak ať si ho užijí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.