Další hvězdná svatba: Vondráčková si vzala Plekance! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Další hvězdná svatba: Vondráčková si vzala Plekance!

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec.
Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Mária Rušinová, Marek Pátek, ČTK, EPA)

Český showbyznys zažil další hvězdnou svatbu. Po čtvrteční veselce modelky Aleny Šeredové (33) si včera dopoledne zpěvačka Lucie Vondráčková (31) vzala hokejistu českého nároďáku Tomáše Plekance (28).

Svatbu, která se konala ve vinici Trojského zámku, chtěli utajit, což se jim ale nepodařilo. Mezi hosty chyběla Lucčina teta Helena Vondráčková (63), která s bratrovou rodinou roky nekomunikuje.

Vondráčková a Plekanec to spolu táhnou přesně rok. V březnu proběhly v Kanadě, kde Tomáš hraje za tým Montreal Canadiens, zásnuby, svatba přišla o tři měsíce později. Letos v listopadu pak hvězdný pár podle informací deníku Aha! očekává narození potomka.

Tomu, že je Lucie v jiném stavu, nasvědčují i svatební šaty pro těhotné maminky, které měla na sobě. Svatby, kterou zpěvačka utajila i před svým manažerem Danem Dobiášem, se zúčastnila jen nejbližší rodina. Žádní hvězdní hosté ani houfy kamarádů.

Dorazil však třeba Lucčin děda, devadesátiletý patriarcha rodu Jiří Vondráček, který si během následné hostiny v luxusní středomořské restauraci Mirellie na pražských Vinohradech dlouze povídal s vnukem Davidem, Luciiným bratrem.

A co neteři popřála »zavržená« teta Helena? „Aby měla šťastné a spokojené manželství, do kterého jí nikdo nebude mluvit. To ocení nejvíce,“ okomentovala zpěvačka svatbu neteře pro deník Aha!.

Zřejmě narážela na situaci, která nastala po její vlastní svatbě s podnikatelem Martinem Michalem (51). Proti ní se totiž před lety řada členů rodiny postavila a třeba Lucčin tatínek a Helenin bratr Jiří (50) se zpěvačkou natruc nekomunikují. Z toho důvodu ani nebyla legenda české popmusic na svatbu neteře pozvána.



Autor:  Luboš Procházka

Přečtěte si
salamandr1
19. 6. 2011 • 14:58

oprava ... mají nárok na svůj názor...

salamandr1
19. 6. 2011 • 14:57

náš neúnavný úchylný podnikatel nechybí na žádné diskuzi, asi mají v Bohnicích k dispozi internet nonstop. Ale i takoví lidé mají názor na svůj názor tak budeme toho chudáčka tolerovat. Novomanželům hodně štěstí a zdraví, moc jim to sluší, jsou to krásní lidé.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.