Překvapivá slova Adamovské: Štěpánek má smůlu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Překvapivá slova Adamovské: Štěpánek má smůlu!

Petr Štěpánek a Zlata Adamovská
Petr Štěpánek a Zlata Adamovská (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, ara)

Jakmile se za herečkou Zlatou Adamovskou (64) zavřou dveře jejího domu, rozhodně se z ní nestává domácí hospodyňka. Stále se naplno věnuje herectví, a tak není času nazbyt, což platí i pro svátky, s nimiž si letos neláme hlavu. Jak je vlastně společně s Petrem Štěpánkem (75) slaví?

Každý k vánočním svátkům přistupuje po svém a rozhodně neplatí, že každá domácnost musí mít domácí bramborový salát a několik druhů cukroví. Herečka Zlata Adamovská patří mezi ty ženy, které před Vánoci i během nich před plotnou důlek nevystojí. „Přiznám se, že bramborový salát si nechám udělat a nikdy nepeču cukroví. Opravdu jsem v životě neupekla ani jeden kousek,“ svěřila se beze studu herečka serveru Super.cz.

Zlata Adamovská a Petr Štěpánek: Jak se dali dohromady a jak to chodí u nich doma?

Video se připravuje ...

Tradice spojené s adventním obdobím dodržuje především kvůli své rodině. „Naladím se, na všechny budu milá, bude stromeček, svícínky, do oken dávám vánoční hvězdy. Ale jinak to moc neprožívám. Vánoce byly vždycky především pro děti, teď už tedy pro vnoučata,“ vysvětlila Adamovská, která s manželem po dlouhé době nebude trávit Vánoce ve vlastní domě. „Až do loňského roku byly všechny Vánoce u mě, ale vnoučci povyrostli, tak chceme, aby měli vzpomínky na svůj domov, že tam lítal Ježíšek,“ dodala s úsměvem Zlata Adamovská.

Zlata Adamovská: Role matky je velká dřina!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.