Naštvaná Zlata Adamovská: Kašle na mě, je to jeho škoda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Naštvaná Zlata Adamovská: Kašle na mě, je to jeho škoda!

Zlata Adamovská
Zlata Adamovská (Aha! Marek Pátek)

Herečka Zlata Adamovská (64) se na televizních obrazovkách objevuje už dlouhá léta, především jako doktorka Běla Valšíková v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Ona ale zatoužila po něčem trošku jiném, než jsou kamery.

„V mládí, na škole a posléze po studiu jsem v rozhlase pracovala hodně, pak se ta spolupráce úplně odmlčela a musím říct, že v rozhlase vůbec nepracuju. Nevím, jestli je to moje, anebo čí je to vina, ale ty nabídky nedostávám,“ svěřila se herečka v pořadu Blízká setkání. Očividně ji mrzí, že v této oblasti o ni nikdo nejeví zájem.

Zlata Adamovská

Video se připravuje ...

„Dostávám nabídky z dabingu, televize, filmu i divadla, ale rozhlas na mě kašle. A je to možná jeho škoda," dodala Zlata. O jinou práci ale nouzi nemá, stále natáčí nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě a do toho řeší i další projekty. Kdo ví, třeba se jí po tomto vyznání někdo z rozhlasové stanice opravdu ozve…

Zlata Adamovská: Role matky je velká dřina!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.