Zlata Adamovská a Táňa Medvecká: Jak vyjednávají o platu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Zlata Adamovská a Táňa Medvecká: Jak vyjednávají o platu?

Slavné herečky měly stejného milence.
Slavné herečky měly stejného milence. (Foto FTV Prima)

V seriálu Vytoč mého agenta si díky zásahu manažera konkurují, ve skutečnosti se skoro nepotkaly. Jedno ale mají Zlata Adamovská (65) a Taťjana Medvecká (70) společné. Nemají žádného agenta, zastupují se samy. Včetně toho, říct si o peníze.

Člověk zkrátka musí znát svou cenu, říká Zlata. „Nepřeceňuji se, ani se nepodceňuji,“ míní herečka. „Musím říct, že hrát samu sebe je to nejtěžší, co mě kdy potkalo,“ přiznává. Ale hned dodává, že to bylo i zábavné. „Snad se budou bavit i diváci,“ řekla herečka deníku Aha!. Sama by se v některých situacích zachovala třeba trochu jinak, ale scénář je scénář. „Musím ctít, že hraji zkrátka herečku, která se jmenuje Zlata Adamovská. A i když byl scénář napsaný mně na tělo, přesto jsme se scenáristy některé dialogy upravili tak, aby mi byly bližší a přirozenější,“ dodává Adamovská.

Zlata Adamovská a Petr Štěpánek: Jak se dali dohromady a jak to chodí u nich doma?

Video se připravuje ...

Ona i Medvecká jsou velmi známé a oblíbené, přesto se ani ony nevyhnou konkurzům. „Někdy samozřejmě jdu na casting. Beru to tak, že to k naší profesi patří, a poznám tak nové lidi,“ svěřila Taťjana. „Někdy jsou castingy dost nepříjemné, co si budeme povídat. Když jdete někam na casting a musíte říct: Dobrý den, jsem Táňa Medvecká, je mi sedmdesát, takhle vypadám z profilu, takhle zepředu, zezadu...To si připadáte jako úplnej blbec,“ upřesnila herečka. Viděli jste v neděli na Primě.

Konkurentky

V seriálu jsou Zlata a Taťjana milenkami šéfa agentury, který náhle zesnul. Kvůli machinacím agenta se navíc utkají o jednu roli. „To se může opravdu stát,“ říká k tomu Medvecká.

Zlata Adamovská: Role matky je velká dřina!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.