Desetileté výročí svatby Štěpánka a Adamovské: ŠPERK A LUXUSNÍ VÝLET | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Desetileté výročí svatby Štěpánka a Adamovské: ŠPERK A LUXUSNÍ VÝLET

2023 Zlata ani Petr se téměř nemění, jen herci zbělely vlasy.
2023 Zlata ani Petr se téměř nemění, jen herci zbělely vlasy.  (Foto Aha! – Karel Kopáč, Pavel Machan, ara)

Blíží se jim cínová nebo taky růžová svatba. Herecký pár Zlata Adamovská (64) a Petr Štěpánek (74) svou lásku zpečetili před deseti lety. Pro oba šlo o třetí obřad v životě. A do třetice všeho dobrého to vyšlo! „Vypravíme se na cestu,“ prozradila Zlata deníku Aha!.

Oba s Petrem zbožňují cestování, rádi poznávají nové kraje, lidi i gastronomii. „Už máme naplánovanou destinaci. Vybrali jsme si Madagaskar,“ přiznala herečka. „Lemuři, příroda a taky odpočinek u moře,“ dodala.

Prsten z Mauricia

Už spolu s Petrem procestovali svět – na ostrově Mauritius koupil herec ženě prsten a zlatý šperk z Madagaskaru by taky určitě nebyl od věci. Umí vyvolat krásné vzpomínky. Letošní zimu si například zpříjemnili výletem na Velikonoční ostrovy. „Byla jsem unešená, energie místa mě dostala do kolen,“ přiznala hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě Běla Valšíková. Právě při natáčení seriálu přeskočila mezi ní a Petrem jiskra.

Zlata Adamovská: Role matky je velká dřina!

Video se připravuje ...

Ano v horečce

Zlata i Petr se znali dlouho a byli přátelé. Až najednou přišla láska. Štěpánek svou vyvolenou požádal o ruku při výletu do Keni, kde byli na na Silvestra na safari. „Měla jsem horečku, čtyřicítku. Petr najednou poklekl a vyndal krabičku,“popsala důležitý moment svého života. „V té horečce jsem řekla ano,“ dodává se smíchem. Báječně se těch 10 let doplňují. Doma nosí montérky ona, rozumí si s vrtačkou i hoblíkem. A miluje zahradu, vždycky si na ni najde čas. Petr zase umí vybrat správné víno k dobrému jídlu a je jí v každém počínání oporou. Společná dekáda jim utekla jako voda.

Společně i na jevišti

Manželský pár se nevidí jen doma ve vile na Praze 6. Právě v těchto dnech spolu zkoušejí pod taktovkou režiséra Ondřeje Sokola (51) hru Bez roucha. Premiéra bude 9. července na Letní scéně Vyšehrad Studia Dva. „Ponorkovou nemocí netrpíme, jsme spolu moc rádi. Je to už několikáté společné představení a před kamerou jsme se roky užili v Ordinaci,“ přiznala Zlata.

Lásky a rozvody

Petr Štěpánek měl první svatbu s kolegyní Reginou Rázlovou (76) , podruhé se oženil s režisérkou Vlastou Janečkovou (†77), která točila především pohádky. Ovdověl a pak přišla do jeho života Zlata. Zlata Adamovská si za prvního manžela vybrala Vadima Petrova (65), syna známého skladatele, druhým mužem byl novinář, spisovatel a scenárista Radek John (68).

Zlata Adamovská & Petr Štěpánek: Jak se dali dohromady a jak to chodí u nich doma?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.