To je fičák! Hanychová je opět zadaná a Dopita to není | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

To je fičák! Hanychová je opět zadaná a Dopita to není

Do společnosti teď chodí Agáta velmi spoře oděná...
Do společnosti teď chodí Agáta velmi spoře oděná... (David Kundrát)

Od rozchodu s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (54) neuběhl ani měsíc a Agáta Hanychová (38) už má být znovu šťastně zadaná! Sama to přiznala v jednom ze svých živých vstupů na Instagramu.

Agáta uspořádala pro své „holčičky“ po delší době živé vysílání. K velkému překvapení všech prozradila, že za Soukupem už dávno nesmutní. Díru v jejím srdci už totiž zaplnil někdo jiný. „Na Tinderu už nejsem, jsem zadaná," pronesla Agáta.

Agáta Hanychová: Proč vždycky bude fanynka Karlose Vémoly?

Video se připravuje ...

Zároveň vyvrátila, že by šlo o jejího expartnera Miroslava Dopitu. Tomu prý jen podala pomocnou ruku, protože se aktuálně rozvádí, nic víc v tom není. Kdo je tedy Agátiným nejnovějším úlovkem? To je zatím stále tajemstvím.

Šokující návrh na regulovaný trh s kokainem? Pavel v OSN a boj Hanychové se Soukupem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
13. 10. 2023 • 00:41

Ta mrňata především nemají stabilní, láskyplný domov, pevné zázemí. Každou chvíli si musejí zvykat na nového tatínka. Když Agátě pak ty vztahy končí, tak jistě nebude v pohodě. Budou tam probíhat nějaké hádky, scény, frustrace...
Narodit se Agátě je za trest.
Jestli si ty děti v bulváru něco přečtou, je to odvárek toho, co musejí prožívat. A samozřejmě si knihu babičky Žilkové přečtou.

AHel
12. 10. 2023 • 23:59

Na golfu jsou zazobaní boháči 55 plus, kteří určitě budou z ní paf, proto se jí ten sport zalíbil. Golf Vás pohltí, je časově a finančně náročný, takže nevím, nevím, při třech dětech.... všechny lituji. Paní Hanychové přeji energii a sílu.

engelina111
4. 10. 2023 • 13:39

Agata by měla jít na nějaký kurz rodičovství, aby ji někdo vysvětlil, že děti se nepořizuji na 3 rande. Kdo tady píše o tom, jak ji obdivuje jak všechno zvládá, tak se mrkněte na její instagram, že pořád někde běhá po večírcích a akcích a její podnikání už je někde v trapu taky. Takže co tedy zvládá? Společenský život? A hned si najde dalšího moulu.... Doufám že si už byla pro antikoncepci alespoň

miroslava13
4. 10. 2023 • 11:32

Dopitu nebrat! zahnul jí jednou, zahne i podruhéééé! to je ověřená pravda.

draurora00
4. 10. 2023 • 09:20

Je to sice bláznivka vrhající se do vztahů bezhlavě, ale zároveň pečlivá matka a pracující žena. A co doopravdy není, je zlatokopka. Viz ten mizerný herec a TV přicmrdávač prachař.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.