Proměna frontmana skupiny Kabát: Vojtek s knírem a plešatý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Proměna frontmana skupiny Kabát: Vojtek s knírem a plešatý!

Pepu Vojtka znají všichni hlavně jako frontmana﷯ skupiny Kabát.
Pepu Vojtka znají všichni hlavně jako frontmana﷯ skupiny Kabát. (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

Chtěl extrémní změnu, tak ji má! A jeho rozevláté vlnité kadeře jsou tytam. Známý tvrďák a rocker Pepa Vojtek (57) z Kabátu se proměnil k nepoznání. Kníry a pleš si pro film Gump2 vymyslel sám!

Tohle se fanynkám rockového divocha určitě líbit nebude. Rocková rozevlátost je pryč a rockera zdobí umělá pleš, hustý knír a tlusté černé obočí „Nechci vystupovat jako Pepa Vojtek z kapely Kabát. Měním vizáž, aby to byl extrém, no a takhle to dopadlo,“ rekapituluje Pepa Vojtek svou proměnu do role řezníka ve volném pokračování úspěšného filmu Gump. „Napadlo to mě, chtěl jsem být jiný. Paní maskérka to náležitě ocenila,“ smál se Pepa Vojtek.

Rocker Josef Vojtek se pod rukama maskérů proměnil v plešatého řezníka s knírem.

V příběhu bude mít políčeno na prasátko Prince, kterého bude chtít chytit. Rocker si s kamerou rozumí a na place se chová jako zkušený herec. Co se po něm chtělo, natočil už na dva záběry. Když pak měl čuníka Prince honit, předvedl i obdivuhodné kaskadérské skoky! Natáčení zkrátka užíval. „Je to supr a baví mě to. Tohle je navíc takový roztomilý čuník,“ smál se rocker. Živé prase prý honil poprvé v životě, naporcované na talíři ho ale má často. „Vepřové jím normálně,“ dodal Vojtek. 

Frontman Kabátů má s dcerou, kterou má s Laurinovou, jasné plány!

Video se připravuje ...

Zná recept na úspěch

Od roku 1988 je Pepa Vojtek frontmanem ve skupině Kabát. Kapela získala několik Českých slavíků, v roce 2007 skupina účinkovala na Eurovizi a ještě si na Corrida tour připsala návštěvnický rekord: vidělo je 250 000 diváků. Vojtek je hvězdou muzikálů, za Mefista si v roce 2016 odnesl Cenu Thálie.

Potřetí ve filmu

Gump2 je Vojtkova teprve třetí filmové role. Jako hostinský se rocker objevil také v pohádce V peřině z roku 2011od F.A. Brabce (68), v roce 2006 si zahrál tátu od rodiny ve filmu Marie Poledňákové (†81) Jak se krotí krokodýli.

Josef Vojtek

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.