Exmanželka Hůlky a Vojtka Libuška (43): Panické ataky a fobie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Exmanželka Hůlky a Vojtka Libuška (43): Panické ataky a fobie

Libuška má za sebou těžké rozvody s Hůlkou a Vojtkem...
Libuška má za sebou těžké rozvody s Hůlkou a Vojtkem... (archiv Blesku)

Nevydařené vztahy se slavnými zpěváky ji možná stály zdraví. Po těžkých rozvodech s Danielem Hůlkou (55) a Josefem Vojtkem (58) se navíc bývalá tanečnice Libuše Rohlíčková (43) dozvěděla o vážné nemoci syna Matyáše (16), kterého má s Vojtkem. A spustily se jí panické ataky...

„První ataku jsem měla před deseti lety. Prášky jsem se snažila vysadit v těhotenství, ale nebyl to dobrý nápad,“ přiznala s tím, že je musela rychle začít znovu brát. „Cítím se skvěle, ale prášky jsou taková berlička, které se nechci vzdát,“ zdůvodnila Libuška. „Ataky jsou horší pro miminko než malý prášek, který se k plodu ani nedostane. To mi poradila psychiatrička,“ dodala žena, která si vzala Zdeňka Rohlíčka (43), a stala se tak snachou herce Jana Přeučila (87) a první filmové Popelky Evy Hruškové (72).

Libuše Rohlíčková: Panické ataky!

Video se připravuje ...

První záchvat nemoci Libušku ochromil na dálnici. „Naštěstí jsem to strhla k pumpě a nic se mi nestalo, ale ta dálnice mi dělá dodneška problém. Když jedu s někým, tak to zvládám, ale sama ne, najíždí mi to okamžitě znovu,“ popsala Aha! bývalá tanečnice, které začaly brnět nohy, měla v nich křeče, následovaly návaly a pocení. Poté začal kolotoč plný úzkostí a panických atak, které vyústily až v sociální fobii. Podstatným spouštěčem nemoci pro ni byly prý i rozvody. Nejdřív s Danem Hůlkou, pak i Josefem Vojtkem, který navíc odešel k Libuščině nejlepší kamarádce Jovance (44). „Nebavila jsem se o tom s nimi,“ říká Rohlíčková, která těžce nesla i cukrovku syna Matyáše v jeho čtyřech letech.

Daniel Hůlka má útrum! Manželka si ho pojistila

Video se připravuje ...

Podpořila malé pacienty

O svůj příběh se podělila na Dětské psychiatrii ve FN Motol, kam přišla podpořit malé pacienty na Odpoledne pro duševní zdraví. „Musela jsem nejdřív přijít na to proč, a pak to řešit. Hrozně ráda poradím, co je na to dobrý, není to žádná ostuda, za psychiku člověk nemůže. A pár lidem se v životě stane něco, co ho emočně tak vycucá, že to psychika nedá,“ shrnula.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.