Hůlka po boji o život: Už zná výsledky posledního vyšetření | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hůlka po boji o život: Už zná výsledky posledního vyšetření

Daniel Hůlka
Daniel Hůlka (CNC_Martin Sekanina)

„Já se k doktorům moc nehrnu. Paní doktorka mě vždycky nahání a vzkazuje po celé vesnici, abych došel na preventivní prohlídku. A protože ji mám rád, tak vždycky dorazím. Nejsem vzorný pacient,“ svěřil se Daniel Hůlka (55), jehož život ještě na jaře roku 2012 visel doslova vlásku. Zpěvák tehdy ležel tři týdny na JIPce s těžkým zánětem slinivky. Jak je na tom dnes?

 

 

„Mne nejvíc nadchnul pan doktor Jan Hnízdil, který praktikuje celostní medicínu. Hodně věřím tomu, že choroby mají původ v psychice. Když se člověku podaří zbavit se psychického napětí, tělo dostane možnost nastartovat uzdravovací proces. Když jsem odcházel, řekl mi, že jsem ve velmi dobrém zdravotním stavu. A přesně tak jsem se i cítil,“ libuje si Daniel Hůlka. Co se týče práce, očividně ale příliš nezvolnil!

Hůlka opustil rodinné bydlení: Stěhování kvůli dceři!

Video se připravuje ...

„Jezdím po celé republice křížem krážem a do toho počítám i Slovensko, protože jsem Čechoslovák, nikdy jsem se neoddělil. Nestěžuji si, je toho hodně, chvilkami jsem docela utahaný, protože přejezdy jsou někdy dlouhé. Ale s mými holkami jsme to pojali sportovně. Tam, kde zpívám, si vyjedeme na rodinný výlet a zůstaneme třeba i na pár dní,“ přiznal dvoumetrový pěvec a pro web iDnes.cz dodal: „V září hrajeme poslední Rusalku na Letní scéně na Vyšehradě. To se těším, Vyšehrad je moje srdeční místo.“ 

Daniel Hůlka má útrum! Manželka si ho pojistila

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.