Hůlka šel s kůží na trh! S manželkou se znají od jejích deseti let | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hůlka šel s kůží na trh! S manželkou se znají od jejích deseti let

Daniel Hůlka s manželkou Bárou.
Daniel Hůlka s manželkou Bárou. (Foto Aha! – Martin Přibyl a archiv D. Hůlky)

Na takové štěstí čekal celý život a cesta k němu byla místy opravdu trnitá. Rodinu nakonec zpěvák Daniel Hůlka (55) založil s o 23 let mladší ženou Barborou, která o svatbě se zpěvákem snila už od svého dětství!

Má za sebou několik nepovedených vztahů i zdravotních neduhů. Skutečnou radost potkal až na prahu padesátky, kdy se tajně oženil v Las Vegas s Barborou Klementovou, s níž má dceru Rozárku.

A zatímco Hůlka si prošel nevydařeným manželstvím s tanečnicí Libuší Rohlíčkovou (43) a milostným životem se spíše probíjel, jeho žena si svatbu s ním naplánovala už v útlém věku. Dvojice se totiž seznámila v době, kdy byla ještě dítě! „Barborka chodila hodně na muzikály. Já mám dokonce s ní i fotku, když jí bylo asi deset let, když jsme se viděli poprvé. Sedí mi tam na klíně po nějakém představení,“ svěřil se Hůlka serveru tn.cz.

Málokdo tehdy sázel na to, že slova malé dívenky se naplní. „Tehdy Barborka přišla domů a řekla rodičům, že se zamilovala a že si tohohle pána vezme za muže. No, ale tak to říká spousta holčiček v tomhle věku,“ vzpomíná Daniel Hůlka, který 23letý věkový rozdíl nevnímá jako mínus, ba naopak.

Daniel Hůlka má útrum! Manželka si ho pojistila

Video se připravuje ...

Navíc se díky manželce stal konečně otcem, co je pro něj patrně ten největší dar. „Ta čistota dítěte prostě člověku ukazuje tu správnou cestu. A Rozárka je opravdu sluníčko, takže mi změnila úplně celý život, a to rozhodně k lepšímu,“ dodal spokojeně Daniel Hůlka.



Přečtěte si
defakto
28. 2. 2024 • 19:50

... už je trapné , jak Hůlka nosí tak velkou holku rozčapenou na svých ramenou.

pragver
28. 2. 2024 • 12:38

To vrácené vyznamenání bylo zbytečné gesto !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.