Artur Štaidl ukázal partnerku: Na jídlo ale chodí s tímhle mužem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Artur Štaidl ukázal partnerku: Na jídlo ale chodí s tímhle mužem

Artur Štaidl s přítelkyní
Artur Štaidl s přítelkyní (Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER)

Slavnostní premiéře druhé řady seriálu Iveta v pražské Lucerně bezesporu kraloval syn zesnulé zpěvačky. Artur Štaidl (26) navíc dorazil s přítelkyní a tak nebylo divu, že ostře sledovaný pár úzkostlivě střežila ochranka.

Syn Ivety Bartošové (✝48) dorazil jako správná hvězda doslova na poslední chvíli, spolu s půvabnou přítelkyní udělal kukuč na fotografy a potom zmizel na VIP balkon, odkud promítání seriálu sledovali vzácní hosté herců a tvůrců. „S Arturem komunikujeme. Chodíme spolu na obědy a hrajeme šachy," odtajnil přitom bližší vztah se Štaidlem juniorem režisér projektu Michal Samir na eXtra.cz.

Premiéra minisérie Iveta: Michal Samir a Artur Štaidl

Artur Štaidl utrácí miliony:

Video se připravuje ...

„Iveta je na vrcholu. Její sólová alba se prodávají po tisících, vyhrává ankety popularity, dostává velké role ve filmech a má muže, kterého všichni obdivují. Ovšem stále postrádá to, po čem touží nejvíc: Ničím nepodmíněnou lásku, dítě a rodinu," uvedli autoři novou řadu seriálu Iveta, který měl 25.4. v Lucerně svou premiéru.

Arturovo rozhodnutí o zesnulé matce:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.