Saskia Burešová používá molitan do podprsenky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Saskia Burešová používá molitan do podprsenky?

Saskia Burešová
Saskia Burešová (Blesk:CNC_Petr Novotný)

Ačkoli oblíbenou hlasatelku a moderátorku vídají diváci české televize desítky let, většina z nich se zarazí v momentě, kdy si uvědomí, že do osmdesátky zbývají televizní legendě pouhé čtyři roky. Tato dáma zkrátka umí stárnout! Přesto se naskýtá otázka, zda Saskia Burešová (76) za ta léta nepodlehla estetickým zákrokům…

Kdyby si člověk pustil záznam prvního dílu Kalendária, jenž byl uveden v roce 1993, a poté by se podíval na díly ze současnosti, kromě studia se změnilo pramálo. Jiní se musí setsakra snažit, aby odolali zubu času, a prochází mnohými změnami, Saskia Burešová ve svém životě vsadila na jednu image a udělala dobře.

Saskia Burešová: Jak je to s jejím receptem na věčné mládí?

Video se připravuje ...

Je za tím ale pouze štěstí na geny, nebo jde o chytře provedené estetické úpravy? Na to má moderátorka jasnou odpověď. „Vždycky jsem říkala, že je to zbytečné, a také nechápu, proč se ženy nechávají řezat do prsou, když je v dnešní době tak rozšířená rakovina prsu. Jednou jsem proto doporučila, že se můžou použít různé push-up podprsenky, a pak jsem četla článek, že i Saskia Burešová používá molitan do podprsenky,“ prozradila se smíchem v rozhovoru pro Super.cz.

Čas od času ale mají lidé opět tendence přirozené stárnutí u moderátorky zpochybňovat. Proč tomu tak je? „Ono je to tím, že jak je člověk pořád na té obrazovce a je na očích, tak si na toho člověka zvyknete a vy už nevidíte, jak vypadal před deseti, dvaceti nebo před pětapadesáti lety, to už není vidět, protože toho člověka máte na očích,“ myslí si Saskia Burešová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.