Skončí Lela v slzách? Ve vémolandské ZOO vraždí bestie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Skončí Lela v slzách? Ve vémolandské ZOO vraždí bestie!

Lela a Karlos Vémolovi
Lela a Karlos Vémolovi ( David Kundrát, M. Pátek)

MMA bijec Karlos Vémola (37) je známý svou láskou ke zvířatům. Ze svého domova si vytvořil zoologickou zahradu, ve které nechybí krokodýli nebo tygři. A aby toho nebylo málo, před pár dny se jeho manželka Lela (33) pochlubila novým pejskem rasy  Pomeranian. Maličkou fenku přinesl domů sám Karlos jako dárek pro svou rodinu. 

Fanoušci se ale bojí, jak dlouho pejsek ve Vémolandu vydrží. Bijec má totiž doma ještě psa bojového plemene jménem Beast (v překladu Bestie). Ten měl údajně sežrat všechna zvířata, která kdy Vémolovým utekla z klece.

V Ostravar Aréně je veliký zájem o fotku s českým Terminátorem Karlosem Vémolou. A ten ochotně pózuje s každým fanouškem.

Video se připravuje ...

„Beast jim sežral klokany, snědl to malé černé prase co tam měl, a sežral i ty králíčky, které si tam Lela strašně mazlila a snažila se je chovat. ​Vlastně vše, co jim uteče z ohrady, jim sežere buď kočka nebo pes,”  prozradil Karlosův bývalý kamarád Patrik Pejcha pro eXtra.cz. „To bylo v době, kdy jsem tam byl. Kozy pak skončily radši u mě, lama skončila u mámy. Pak tam měl ještě nějaký husy. To mu vše sežral Beast," dodal vzápětí. Zda malý Pomerainan přežije tyto drsné životní podmínky, ukáže až čas.  

Slovní přestřelka Patrika Kincla s Karlosem Vémolou na tiskové konferenci Oktagon Time

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.