Lela prolomila ticho: První slova po Karlosově románku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lela prolomila ticho: První slova po Karlosově románku

Karlosovi projde všechno...
Karlosovi projde všechno... (M. Pátek. D. Kundrát)

Někdo, jako je Karlos Terminátor Vémola (37), se neukryje ani daleko za hranicemi. Přítomnost vnadné barmanky Lary v Thajsku vyšla na povrch, jen co si vyrazili do ulic. Zde je dobrosrdečný fanoušek zachytil na video, které okamžitě sdílel. Lela celou věc doposud nekomentovala. Odpustila ale Karlosovi i tentokrát? 

Pornostar Riku Fane se Karlosovi zamést pod koberec nepodařilo, u barmanky Lary je ale nejspíš úspěšnější. „Trénujeme tady třikrát denně, makáme od rána do večera. Vidím, že Česko zase žije nějakou kauzou, že kolem mě prošla nějaká paní na chodníku, tak ze mě zase všichni dělají nějakého sexuálního predátora,“ vyjádřil se na Instagramu. 

Vémolova "thajská aféra": Lela si na Karlose počkala na letišti

Video se připravuje ...

Lele to patrně jako vysvětlení stačí, už mu totiž zase veřejně posílá zamilované vzkazy a pusinky. „Už jen tatínek nám chybí. Karlosi, už se na tebe těšíme! Pusinku, pusinku,“ cukruje na sociálních sítích. Patrně chce světu ukázat, že je u nich všechno v naprostém pořádku. 

Těžko ale říct, co se děje za zavřenými dveřmi. Na Karlose v poslední době vylézají samé pikanterie. Ty se týkají zejména milionových dluhů, vyřešený není ještě spor ohledně údajného nelegálního chovu exotické zvěře. Uvidíme, jak dlouho Lela, která si libuje v luxusu, ještě vydrží...

Mejdan po svatbě Karlose a Lely

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.