Dcera Jana plní poslední přání Naďi Urbánkové (†83): Dva pohřby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dcera Jana plní poslední přání Naďi Urbánkové (†83): Dva pohřby!

Naďa Urbánková
Naďa Urbánková (archiv Blesku)

Fanoušci Nadi Urbánkové (†83) už vědí, jak se budou moci s legendární zpěvačkou rozloučit. Dcera Jana Fabiánová (43) oznámila, že jeden pohřeb bude soukromý a druhý veřejný. To, kde se bude konat rodinné rozloučení, se deníku Aha! podařilo odhalit díky tajnému parte.

V minulých hodinách ho od Jany obdrželo na 50 nejbližších kolegů a přátel Urbánkové. „První obřad bude pouze pro rodinu a nejbližší u nás doma v Želivě,“ napsala Fabiánová. Podle smutečního oznámení se pohřeb koná už zítra od 13 hodin v kostele Narození Panny Marie v areálu želivského kláštera, kde zpěvačka našla v těžkém životním období druhý domov.

Bez urážky Zuzany Bubílkové:

Video se připravuje ...

„Po církevním obřadu bude uložena do rodinného hrobu,“ stojí ve smutečním oznámení.  Fabiánová tak plní přání své maminky, která jí ještě za života několikrát zopakovala, že chce být pochovaná tam, kde v posledních letech žila. „Druhý smuteční vzpomínkový obřad, na který jste všichni srdečně zváni, se koná ve středu 15. února v 18 hodin v Bazilice Nanebevzetí Panny Marie v areálu Strahovského kláštera v Praze,“ oznámila veřejnosti Fabiánová. „Bazilika bude otevřena od sedmnácti hodin, mše svatá začíná v osmnáct,“ dodala zdrcená dcera.

 Co odhalilo tajné parte?

Na parte také dcera Jana s rodinou zdůraznili, že Naďa Urbánková byla zpěvačkou, herečkou a také pětinásobnou Zlatou slavicí. „Lásku měla na rtech, dobrotu v srdci, poctivost ve své duši,“ stojí v citátu v záhlaví smutečního oznámení.

Zemřela Naďa Urbánková (†83): Prošla si těžkými životními zkouškami

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.