Překvapení na mši za Urbánkovou: Přišel osudový muž z minulosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Překvapení na mši za Urbánkovou: Přišel osudový muž z minulosti

Zádušní mše za Naďu Urbánkovou
Zádušní mše za Naďu Urbánkovou (Pavel Machan )

Její jedinou dceru si sice nakonec nevzal, ale rozloučit se přišel. V bazilice Nanebevzetí Panny Marie na Strahově na zádušní mši za zpěvačku Naďu Urbánkovou (†83) nechyběl Dino Bos (48), bývalý indický snoubenec Jany Fabiánové (43).

Jana s Dinem už před třemi lety plánovala svatbu, ale pak se jeho otec zranil a nakonec bohužel zemřel. Snoubenci svatbu odložili a potom zrušili, ale zůstali přáteli. A americký kytarista indického původu se šel své zesnulé potenciální tchyni dojemně poklonit. „Bolest ze ztráty maminky se nedá popsat. Útěchu mám v rodině a v přátelích, kteří jsou kolem mě,“ řekla deníku Aha! Jana se slzami v očích. Oporou jí na smutečním obřadu byl hlavně současný přítel, podnikatel Petr Baťha. „Moc děkuju všem, kdo přišli,“ dodala Fabiánová. První obřad před uložením rakve do hrobu měla Naďa v klášterním kostele v Želivi, kde do své smrti 3. února žila.

Jana Fabiánová na zádušní mši za maminku Naďu Urbánkovou

Video se připravuje ...

Drobný přepisoval

V první řadě usedl Milan Drobný (78) s manželkou. S Naďou nazpíval dva duety a dlouho s ní vystupoval v Divadle Semafor. Navíc o zpěvačce připravil na tuto neděli celý jeden díl pořadu v Rádiu Sever. „Doufal jsem, že si ho poslechne a bude mít radost. Bohužel jsem ho nakonec musel přepsat, protože nás opustila,“ řekl zpěvák smutně.

Přišel i autor

Kouzelníka Mši si nenechal ujít ani režisér a scenárista František Polák (79), duchovní otec pořadu Možná přijde i kouzelník, v němž Naďa často vystupovala. Přišla i zpěvačka a hudební pedagožka Lída Nopová (75), která je maminkou muzikálové zpěvačky a hlasové koučky Tváře Lindy Finkové (54).

Pivo zdražuje, ne kvůli chmelu, proč? Putinova diagnóza a mše za Urbánkovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.