Tajemství Nadi Urbánkové (†83): Podezření na zabití kolegy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajemství Nadi Urbánkové (†83): Podezření na zabití kolegy

Naďa Urbánková
Naďa Urbánková (archiv Blesku)

V životě si zažila mnoho perných chvil! Když na podzim roku 2003 tragicky zemřel kapelník její skupiny Country Beat Jiří Brabec (†63), nejprve si Naďa Urbánková (†83) myslela, že spáchal sebevraždu. Pak ale rychle změnila názor!

Brabec se podle závěrů policejního vyšetřování zastřelil na chalupě v Božejově 17. listopadu 2003. Měl v té době obrovské dluhy a tlak věřitelů evidentně psychicky neustál. Doma měl přitom mladou ženu, zpěvačku Šárku Rezkovou (dnes 53) s teprve čtyřměsíčním synem Dominikem (dnes 19). „Naďa byla nejprve přesvědčena, že se to takhle vážně stalo. Že si prostě vzal Jirka život. Věřila tomu!“ zavzpomínala Rezková.

Neublížil by si

Pak ale legendární zpěvačka svůj názor přehodnotila. „Je to blbost, Jirka by si sám neublížil, on se měl moc rád...“ vyprávěla podle Rezkové Urbánková ve svém nejbližším okolí. „Neříkejte mi, že by prostě odjel od rodiny a zabil se! K tomu mu někdo pomohl, nebo to někdo udělal!“ vzpomíná na slova své kolegyně Šárka. „Naďa ale tenhle názor nechtěla říkat moc nahlas, nechtěla mě tím ranit,“ doplnila interpretka hitu Borůvková.

Tajemství na hrobě Šafránkových. A Urbánkové zemřelo dítě

Video se připravuje ...

Myslí stejně?

Sama Šárka si pak postupem let také začala myslet, že její muž nemohl jen tak spáchat sebevraždu. „Dnes, v roce 2023, jsem přesvědčená, že se nezabil sám! Jsem v tomhle za jedno s Naďou, která mi teď odešla. Ale už je zase s Jirkou a určitě hrají a zpívají celému nebeskému osazenstvu,“ smutní Rezková.

Zpívá její hity

Už před časem Urbánková své mladší kolegyní dala svolení, aby mohla na koncertech a dalších akcích zpívat její hity napsané Jiřím Brabcem v novém kabátě. Šárka je pak natočila na desku. „A taky mne požádala, že až tady jednou nebude, abych tyhle písničky naplno zpívala dál. Mám její svolení a jsem za to ráda,“ svěřila Aha! Rezková.

Zemřela Naďa Urbánková (†83): Prošla si těžkými životními zkouškami

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jindřich Honzík
9. 2. 2023 • 15:58

Vždy vystupují slušně, ale na zvratky, podepsané ELLA Průšová, to nedokážu - jak to, že takovou KRÁVU ihned nezablokujete?
Naďa byla moje kamarádka a kdejaká onuce se o ní bude otírat, když už se nemůže bránit?

ELLA Průšová
8. 2. 2023 • 20:03

Prolhaná, všemi okradená, zlá osoba, neštítila se žádné špinavosti! Ať je jí země lehká!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.