Dcera Nadi Urbánkové (†83): Duši mi léčí mámin hlas | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dcera Nadi Urbánkové (†83): Duši mi léčí mámin hlas

Matka a dcera... Na vzpomínkovém koncertě zazní i hlas Urbánkové, slibuje její dcera.
Matka a dcera... Na vzpomínkovém koncertě zazní i hlas Urbánkové, slibuje její dcera. (Foto herminapress.cz, ara)

Konečně se snaží chodit mezi lidi a trochu se usmívat. Po únorové smrti své maminky Nadi Urbánkové (†83) byla zpěvačka Jana Fabiánová (44) zcela zničená. Teď deníku Aha! prozradila, jakým způsobem se snaží léčit svoji bolavou duši. Hlavním lékem je hlas její mámy!

Fabiánová o víkendu vyrazila na koncert Leony Machálkové (55) do pražské Lucerny, kam ji doprovodil přítel Petr. Na Janě bylo vidět, že ji atmosféra v legendárním koncertním a plesovém sále doslova hypnotizuje. „Máma tady často vystupovala, takže ji tady úplně vidím,“ svěřila Jana deníku Aha!. Bylo znát, že už se cítí lépe.

Jana Fabiánová na mši za mámu Urbánkovou: Co jí pomáhá překonat žal?

Video se připravuje ...

„Hodně mi pomáhá slyšet písničky mojí maminky. Já jako člověk, který hodně intenzivně vnímá muziku, cítím, že hudba je pro mě láska. Mámin hlas byl podle mě absolutně božský,“ rozpovídala se Fabiánová. „Ona v něm tu lásku rozhodně měla. Já když poslouchám její muziku, její písničky, tak v tom hlase cítím tu lásku, tu mámu, tu zpěvačku. Ona to všechno měla v hlase, a proto se dotkla tolika lidí,“ dodala se slzami v očích dcera Nadi Urbánkové.

Vzpomínkový koncert

Jana teď se svým týmem připravuje vzpomínkový koncert na svoji maminku. Proběhne příští rok 11. dubna právě v Lucerně. „Teď máme skoro rok na to vše připravit. Naším cílem je vzdát hold mamince, pozvat skvělé hosty, lidi, kteří ji měli rádi, a společně s diváky vzpomenout, jak byla maminka úžasná,“ plánuje Jana.

Jana Fabiánová na koncertě Machálkové: Leona je moje srdcovka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.