Lucerna vzdá hold Nadě Urbánkové (†83): Jiří Suchý se tam neukáže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Lucerna vzdá hold Nadě Urbánkové (†83): Jiří Suchý se tam neukáže!

Naďa Urbánková (†83)
Naďa Urbánková (†83) (archiv Blesku)

Rok po smrti Nadě Urbánkové (†83) konečně v Lucerně proběhne její vzpomínkový koncert. Zpěvaččina dcera Jana Fabiánová (44) je přesto smutná. Nadin »stvořitel« Jiří Suchý (92) na něm totiž má chybět!

Koncert, na jehož scénáři se podílí především dcera Jana, v pražské Lucerně proběhne 11. dubna od 19 hodin. A přesně v ten den a ve stejnou hodinu Semafor hraje Dvanáct tváří jazzu. Představení, které se bez Suchého neobejde. Principál divadla žádný záskok nemá a jiný termín v Lucerně je nemožný.

Přežily jen dvě

Zaneprázdněnost Suchého je líto naprosto všem. „Pan Suchý bude v Lucerně moc chybět, on by tam měl především být. Je to velká škoda,” prohlásila Miluše Voborníková (74), která tak bude s Pavlínou Filipovskou (82) jediná »přeživší«, která s Naďou Urbánkovou v Semaforu vystupovala. Byl to on, kdo pětinásobnou Zlatou Slavici »udělal«, kdo jí napsal hity a poradil nosit jako image obrovské brýle. Pokud vše nakonec ještě nedopadne jinak, Suchý se podle informací Aha! s interpretkou hitů Závidím, Dávám ti dar nebo Drahý můj rozloučí alespoň ze záznamu.

Jana Fabiánová na mši za mámu Urbánkovou: Co jí pomáhá překonat žal?

Video se připravuje ...

Věří v zázrak

V Lucerně diváky potěší Nadiny slavné písně včetně Žužu, Blonďáka s červenou bugatkou nebo Vilém peče housky v podání kolegů Jana Neckáře (80), Michala Davida (63), Leony Machálkové (56), Milana Drobného (79), Evy Burešové (30) nebo Báry Kodetové (53). „Zazní i historky a příběhy od přátel, kteří Naďu znali a kus života s ní prožili,“ prozrazuje Voborníková s tím, že všichni věří v nemožné a principál Suchý se nakonec nějakým zázrakem objeví...

Jana Fabiánová na koncertě Machálkové: Leona je moje srdcovka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.