Vdova Šárka Rezková: ŠAMAN MĚ OBRAL O PENÍZE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vdova Šárka Rezková: ŠAMAN MĚ OBRAL O PENÍZE!

Vdova po country králi Šárka Rezková: Bolest duše léčí u Šamana!
Vdova po country králi Šárka Rezková: Bolest duše léčí u Šamana! (instagram, archiv)

Poslední rok bojovala s drastickými projevy bipolární poruchy. Zoufalá zpěvačka Šárka Rezková (54) dokonce odjela na Bali k šamanovi. Dostal z ní ale jen peníze! Teď navíc tři měsíce neviděla svého přítele Mirka Kolodzieje (55) a neví, jestli jsou ještě vůbec spolu.

„Jsem teď na křižovatce, co se svým životem. Asi bych si měla vyšlapat nějakou jinou cestu,“ řekla deníku Aha! na rovinu vdova po skladateli Jiřím Brabcovi (†63), který se skoro před 20 lety zastřelil. Byť byla na soustředění Anděl mezi zdravotníky ve Studánce na Rychnovsku Šárka ve výborné náladě, a dokonce zazpívala, měla za sebou dost krušné chvíle. „Poslední rok byl náročnej, protože se zase probudila moje nemoc. Maniodeprese, které říkám máňa,“ vysvětlila s tím, že je to choroba jako každá jiná, jen není vidět.

„Kdo to neprožil, tak to nepochopí. Je to náročný pro všechny lidi kolem mě,“ naznačila Rezková, která dosud mívala největší zastání ve svém snoubenci Mirkovi. Bohužel už neplatí ani to. „Přítele jsem skoro tři měsíce neviděla, protože teď řeší jen podnikání. Asi už spolu nejsme,“ přiznala interpretka hitu Borůvková s tím, že Kolodziej do svého podniku investoval skoro všechny úspory. „Vůbec nevím, co se děje. Asi se budu muset zařídit podle sebe. Třeba se někdy potkáme,“ vtipkovala smutně.

Šárka Rezková o pobytu v léčebně i odchodu syna z domova

Video se připravuje ...

Pračka na prachy

Z ataky bipolární poruchy se snažila vyléčit i na indonéském ostrově Bali u potomka slavného šamana Ketuta Lyiera (†100), známého z filmu Jíst, meditovat, milovat s Julií Robertsovou (55). „Místo duchovna bylo cítit, že vydělávají úplně na všem. To, co mi šaman řekl, slýchají asi všichni,“ shrnula Rezková, která se ze dna nakonec dostala díky své psychiatričce a letnímu počasí.

Chce napsat knihu

Šárka se se svými potížemi netají. „Chtěla jsem podpořit stejně nemocné lidi. Jsem ráda, že díky tomu docela dost lidí vyhledalo odborníky a psali mi,“ vysvětlila zpěvačka, která má v plánu i napsat knížku. „Už ty rány osudu zvládám, co mám dělat? Jsou na tom lidi i hůř. Jednou je to dole, jednou nahoře,“ uzavřela Rezková.

S kavárnou vyrazíme i za hranice, říká provozovatel Café Karel Kolodziej

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5337536
3. 7. 2023 • 08:00

Tato ženská si pořád jen na něco stěžuje. Co článek, to pořád nějaký problém.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.