Meghan se vrací ke starému životu: ÚPRK HARRYHO NA SPADNUTÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Meghan se vrací ke starému životu: ÚPRK HARRYHO NA SPADNUTÍ

Meghan se chce distancovat od Harryhp
Meghan se chce distancovat od Harryhp (Profimedia)

U Sussexů se zase něco děje! Meghan (41) se totiž definitivně odhodlala ke kroku, který musela pod tlakem monarchie odsouvat. Odklon od prince Harryho (38) jí má zajistit místečko na výsluní.

A je to venku! Odbornice na královskou rodinu Kinsley Schofieldová prozradila tajemství, které dost možná prolétne monarchií jako jedovatý šíp. Meghan se totiž rozhodla znovu oživit své aktivity, kterých se po seznámení s Harrym musela vzdát. Už nechce žít v jeho stínu. 

Soud s Babišem u konce! Pohřeb papeže a Bourovi hrozí 18 let za pašování drog

Video se připravuje ...

„Pro Meghan je důležitý pocit, že se zbaví nálepky Harryho manželky. To je pro ni priorita,“ vysvětlila Schofieldová. Už za pár týdnů proto znovu uvede svůj osobní blog, kde se bude svěřovat se svými názory i pohledem na svět. ​„Blog bude hlavně o mateřství. Očekávám, že bude popisovat oblíbené knížky Archieho a Lilibet a jejich svačiny. Na stránce se objeví příspěvky, jak Meghan relaxuje, co jí pomáhá zvládat stres a jak se líčí. Možná si sem tam pozve i některé slavné hosty,“ dodala podle TN.cz. 

Jestli se ale Meghan povede udržet apolitický obsah, je otázkou. Bývalá herečka známá například z Kravaťáků se totiž nikdy netajila svými názory na monarchii. Často zmiňovala rasistické výpady jejích členů proti své osobě i dětem. Termín ještě není stanoven, v kuloárech se ale proslýchá datum 14. února. 

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jimmi
13. 2. 2023 • 06:07

To se dalo čekat. Byla to jen otázka času. Teď pošle Harryho do háje, vysoudí na něm majlant, královské alimenty a bude se smát od ucha k uchu. A blbeček Harry utře nos. Dobře mu tak . Mockrát to slyšel, aby se na ni včas vykašlal.

mika
10. 2. 2023 • 11:55

sebestředná héééééérečka. Uroní slzu a myslí si, že se Harry pos...e. Nesnese být v něčím stínu.

Eva HÁDĚ
9. 2. 2023 • 05:06

Musi prece nejak vydelavat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.