Tereza Ramba v seriálu Docent: TROJAN JÍ ZACHRÁNIL KARIÉRU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Tereza Ramba v seriálu Docent: TROJAN JÍ ZACHRÁNIL KARIÉRU!

Tereza Ramba na place otěhotněla
Tereza Ramba na place otěhotněla (Archiv Blesku)

Konec natáčení skoro obrečela! Herečka Tereza Ramba (33) alias hubatá kapitánka Fousová se v minisérii Docent konečně potkala s Ivanem Trojanem (58) coby docentem Stehlíkem a tvoří s ním nesourodou dvojici. Deníku Aha! svěřila, že to byl právě on, kdo jí před lety zachránil kariéru.

Svoje lehce hysterické jednání se seriálovými kolegy na pražské kriminálce okomentovala slovy: „Řvát na Trojana, Vetchýho, Taclíka je můj sen, takže to se povedlo a velice jsem si to užila,“ Byť v minisérii režiséra Jiřího Stracha (49) chvíli trvá, než s teoretikem Stehlíkem najde společnou řeč, s jeho představitelem Ivanem Trojanem herečka takové problémy neměla. „Máme se s Ivanem rádi a dlouho jsme se neviděli, takže tohle setkání před kamerou bylo moc příjemné. Konec natáčení jsem takřka obrečela,“ svěřila se Tereza.

Seroš X: Docent

Video se připravuje ...

Společné přátelství

Kromě společného přátelství je pojí i událost stará 18 let, která víceméně zachránila Tereze kariéru. „Když mi přišla smlouva na Rafťáky, tak Ivan byl ten, který se mi o tu smlouvu postaral, protože moji rodiče nikoho jiného neznali. Neměli jsme vůbec žádné zkušenosti s filmem, ta smlouva se jim nezdála,“ popsala Aha! dnes dvojnásobná maminka. Její rodiče se s Trojanem seznámili během natáčení filmu Jedna ruka netleská, v němž hrála její sestra Sára (30).

Věnoval jí noc

„Byl tak hodnej, že čtením mojí smlouvy trávil čas. Dokonce nad tím prý proseděl jednu celou noc, upravil mi ji a dal do pořádku. Přitom už byl v té době jedním z nejznámějších českých herců,“ vylíčila seriálová kapitánka Fousová. Svou pečlivostí a trpělivostí, ostatně tak, jak to diváci v neděli viděli u jeho seriálového docenta Stehlíka, tehdy mladičkou Voříškovou zachránil. „Našel tam toho velice hodně! Já jsem nakonec jako jediná měla slušnou smlouvu, a to jen díky Ivanovi,“ netajila se herečka, které bylo v době Rafťáků pouhých patnáct a byl to její první film. Bůhví, jak by to s její kariérou dopadlo, kdyby Trojan tehdy nezasáhl! Jak jim to spolu sluší v nové a sledované minisérii Docent, sledujte v neděli 12. února od 20:15 hodin v České televizi.

Seriálové novinky v první polovině tohoto roku

Video se připravuje ...

Úvodní díl trhá rekordy: Viděly ho 2 miliony lidí

Česká televize boduje! První díl nové minisérie Docent se stal nejsledovanějším pořadem nedělního večera. Sledovaly ho 2 miliony a 23 tisíc lidí starších patnácti let. „Skvělé obsazení, dobře promyšlené. Když se občas podívám na krimi na jiných stanicích, tak bych je nazval jako béčkové,“ pochvalují si diskutující diváci. Nový miniseriál hojně srovnávají s neméně úspěšnými Případy 1. oddělení – i právě kvůli castingu. „Ve Vetchým zůstalo z Kozáka hodně. Byl skoro stejnej,“ zdůrazňují diváci. Další zase oceňují hudbu Ondřeje Brzobohatého(40) a také Terezu Rambu v roli nesnesitelné vyšetřovatelky.



Přečtěte si
miroslava13
12. 2. 2023 • 12:21

až na Voříškovou. Je trapná a divná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.