Finková o plastikách kolegyní: Vypadají jako Mickey Mouse! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Finková o plastikách kolegyní: Vypadají jako Mickey Mouse!

Otevření nové kavárny u pražské Stromovky.
Otevření nové kavárny u pražské Stromovky. (Karel Kopáč)

Muzikálová zpěvačka a také učitelka zpěvu Linda Finková (54) vypadá naprosto skvěle i bez zásahů plastického chirurga. Z úprav tváře má tak trochu respekt, nechce totiž dopadnout jako některé její herecké kolegyně. 

„Nemám žádné plastiky ani nemám nic vyplňovaného, to bych vypadala jako Mickey Mouse, jako vypadá hodně mých kolegyň, ale to neřeším,“ uštědřila rýpanec na adresu některých žen z branže Finková pro eXtra.cz. 

Finková s Pogodovou dostaly padáka v Rozhlase! Asterová to ustála

Video se připravuje ...

V minulosti však promluvila o tom, že přemýšlí o operaci víček, což není jen zákrok estetický, ale prospěšný i ze zdravotního pohledu. Už několik let to ale odkládá pro nedostatek času. „Každý den mám něco, takže nemůžu jít na žádný víčka. Já se zatím starám o to, abych na to vydělala,“ poznamenala.

Lindu nyní kromě práce čeká ještě rozvod s bývalým manželem Richardem Genzerem (55), se kterým žije odloučeně už přes deset let. Žádné drama se ale u soudu konat nebude. „My jsme takový pár, který se rozvádí a je v pohodě,“ nechal se slyšet Genzer. Půjde jen o čistě formální záležitost, pár i přes krach vztahu pojí přátelství. 

Linda Finková je po operaci: Co se stalo? A co teď nesmí dělat?

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.