Fanoušci bijí na poplach: Strach o Nagyho! Mele z posledního? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Fanoušci bijí na poplach: Strach o Nagyho! Mele z posledního?

Peter Nagy
Peter Nagy (archiv Blesku)

Slovenský zpěvák Petet Nagy (63) měl nedávno koncert v pražském Divadle Hybernia. Fanoušci z jeho vystoupení ale vůbec nebyli nadšení. Spíš naopak zpěváka pořádně zkritizovali. Za co?

I když mu je už přes šedesát let, pořád se snaží koncertovat a těšit svoje fanoušky. V poslední době se mu to ale příliš nedaří. Po jeho koncertě v Divadle Hybernia se strhla doslova vlna kritiky na jeho osobu. Podle diváků, kteří na koncertě byli, působil velmi unaveně až otráveně. Jako kdyby tam vůbec nechtěl být. „Musím říct, že to byl zatím suverénně nejhorší koncert, jaký jsem viděla. Je mi líto, že to musím zkonstatovat,“ ohodnotila Nagyho výkon fanynka Hana.

Kateřina Žbirková: Které hvězdě odmítla půjčit Mekyho kytaru?

Video se připravuje ...

„Působil, jako kdyby ho to tam už nebavilo a místy na mě působil vysloveně otráveně. Vzhledem k vysoké ceně lístků budeme zvažovat, jestli se ještě někdy objevíme na podobném koncertě, “ dodala pro web čas.sk. Zarazilo ji také, že Peter se ani neobtěžoval jít mezi fanoušky, i když to slíbil.

„Jedu už desátý den bez pauzy a v této únavě mám strach z nakažení. Kdybych onemocněl, tak musím zrušit další představení a vystoupení,“ vysvětlil zpěvák na svou obranu. Tím ale fanoušky ještě víc rozhněval. Podle nich si podobný výrok nedovolí říct celebrity světového formátu. Uvidíme, zda si Peter vezme kritiku k srdci a na příštím koncertě budou vidět změny.

7 pádů Honzy Dědka: Žbirková chystá knihu Mekyho tajemství, která zakázal vydat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_973012
22. 11. 2022 • 21:24

Proč Meky? Miroslav, ne? A proč pořád mlel slovensky, když hodně let bydlel v Praze v Čechách?

Eva Samková
22. 11. 2022 • 19:56

Tak tohle není pravda a je to od vás vyloženě zákeřné a sprosté! Jak se může někdo živit lží???!!! Byla jsem osobně na tomto koncertě a byl to super konzert, což jsem i Petrovi napsala. Lístky celkem (4) jsem měla v druhé řadě, koupené už půl roku dopředu. Konzert byl naprosto skvělý a bez výhrad jsme si ho užili. Byla jsem i jedna z těch co na Petra po koncertě čekali a kterou mrzelo, že mezi nás nepřišel, v té době jsem ale netušila, že nám nějaká paní ze zákulisí slíbila že Peter přijde, aniž by to s Petrem konzultovala. Peter krásně odepsal, vše bylo jasné, jednalo se o nedorozumění. Tečka! A já si také uvědomuji, že není Petrovou povinností chodit po koncertě mezi fanoušky, přesto Peter patří mezi umělce, který mezi nás téměř vždy a rád chodí. Je vidět, že nemáte o čem psát, tak hledáte za každou cenu nesmysly a kopírujete "senzaci" te slovenského bulváru!!! A i kdyby, někdo napíše svůj názor a je to čistě jeho názor a vy a vám podobní se toho chytnete jak *** košile! Proč nezmiňujete tu horu pozitivních reakcí nadšených fanoušků a chytáte se jen jednoho negativního názoru !!!??? AHA 🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.