Syn Matušky Waldemar: UTEKL MÁMĚ ZA DÍVKOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Syn Matušky Waldemar: UTEKL MÁMĚ ZA DÍVKOU!

Než junior odletěl, zašel na tátův hrob a dal mu tam některé květiny, které dostali s mámou na koncertě.
Než junior odletěl, zašel na tátův hrob a dal mu tam některé květiny, které dostali s mámou na koncertě. (Foto Aha! – Marek Pátek, Waldemar Matuška jr., ara)

Po třech letech přiletěli Matuškovi do Česka a dlouho se tu neohřáli. Waldemar Matuška junior (45) v Praze pobyl přesně týden a už je ve Švýcarsku. „Má tam dívku,“ prozradila Aha! jeho matka Olga Matušková (73).

Jinak prý její syn žije v New Yorku, kde pracuje v oblasti počítačů, jejich programování, prostě elektroniky. „Domů na Floridu ale jezdí často,“ poznamenala vdova po Waldemaru Matuškovi (†76).

Velké shledání

Se svým současným manželem, bývalým ředitelem Semaforu Jiřím Plannerem (87), pobude v rodné zemi dohromady dva týdny. Do Česka přiletěli z USA především kvůli koncertu, který byl oslavou nedožitých 90. narozenin legendárního Slavíka z Madridu. V pražském Divadle Broadway se po devíti letech zase konečně viděla s Waldovým synem z prvního manželství Mirkem Matuškou (68). „Bydlí v Hamburku a jsem moc ráda, že na ten koncert přijel. Neměli jsme ještě vůbec čas si popovídat. K tomu ještě dojde, než odletíme,“ komentovala Matušková.

Pravnouče na horách

Mirek spojil koncert s výletem do Krkonoš, kde teď pobývá. Na horách totiž bydlí jeho syn, zvukař Matěj Matuška (42), s herečkou Janou Strykovou (43) a jejich osmiletým synem Jáchymem. „Waldovo pravnouče jsem viděla jen jednou, tak doufám, že to vyjde a sejdeme se všichni společně,“ přála si Olina. Jestli se i ona stane někdy babičkou a prababičkou, zatím neví. „To je ve hvězdách. Nevím, jak má Waldík ten vztah vážný. Zasnoubení rozhodně ještě nejsou, to bych věděla,“ je přesvědčená Matušková.

Olga Matušková: Waldemar by slavil 90, jeho písničky jsou stále pod kůží

Video se připravuje ...

Sháněla se po Zagorce

Když byla Olga za Waldou na Vyšehradském hřbitově, chtěla zajít i na hrob Hany Zagorové (†75). Od vdovce Štefana Margity (66) se ale dozvěděla, že urnu s popelem své milované manželky má stále doma. „Tak donesu na hrob alespoň květiny...“ plánuje Matušková.

Olga: Jsem Češka, ale... Dožít chci na Floridě!

S velmi překvapivou informací během svého současného pobytu v rodné zemi přišla Olga Matušková. Bývalá manželka Slavíka z Madridu má totiž kromě amerického stále také české občanství. Stát ho zpěvačce a jejímu tehdejšímu muži ihned po emigraci za oceán sebral. „Po revoluci jsme ho na přímluvu prezidenta Havla dostali zpět, takže jsem i Češka. Ale dožít chci na Floridě,“ svěřila deníku Aha! zpěvačka. Dnes ji čeká vystoupení s kapelou Waldovy Matušky v Liberci, zítra pak zpívají v Kacanovech.

Olga Matušková a Šárka Rezková: Na koho je pojí vzpomínky?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
EM1234
6. 3. 2024 • 11:01

Květa
Co se divíte, už dřív, koncem devadesátek, když ještě Valda byl, jej ukazovali v TV dokumentu. Je to hóódně prachatej prďola.

Květoslava Velanova
26. 9. 2022 • 08:01

Jaká to byla velká láska s Waldemarem a na stará kolena se vdala za starého páprdu a jede ho ukázat do Česka.

Květoslava Velanova
26. 9. 2022 • 07:56

Přece se nebude stále držet maminčiny sukně. Zajímavé je, že žije v USA a známost má ve Švýcarsku. Asi internetová známost. A zda je to dívka nebo kluk ? V dnešní době je to skoro normální, i když mě se to ekluje. Je to ale jeho věc.

Uživatel_5348500
22. 9. 2022 • 11:41

Máte svatou pravdu a dobrý názor...

Uživatel_5348500
22. 9. 2022 • 11:40

Bláboly, kluk je asi na kluky, dosud s žádnou ženo viděn nebyl a nekamrádil, je to jaksi divné, když žije v USA a onu dívku má ve Švýcarsku. Zřejmě to je známost přes PC, ne dívka ,ale muž, tak se jek za ním podívat. Mladému je 45, to už by přece nějakou známost dávno měl, atd., je to velmi divné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.