Kdo nahradí Evu Hecko Perkausovou? Olympijská vítězka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kdo nahradí Evu Hecko Perkausovou? Olympijská vítězka!

Eva Perkausová a Roman Šebrle
Eva Perkausová a Roman Šebrle (Foto: Instagram.com, FTV Prima)

Poté, co oznámila moderátorka Eva Hecko Perkausová (28) své těhotenství, okamžitě se začalo spekulovat o tom, kdo ji po boku Romana Šebrleho (47) nahradí. A ve vedení FTV Prima prý konečně padlo rozhodnutí

Zájem o místo po těhotné moderátorce Evě Perkausové je obrovský. Snad každá její kolegyně z televize by o toto místo stála. Jenže Perkausová se hodlá po porodu co nejdříve zase do svého křesla vrátit. „Jeden z nápadů, který se všem okamžitě zalíbil, byl, aby vedle olympijského vítěze Romana Šebrleho usedla olympijská vítězka Gabriela Soukalová.

Sexy moderátorka Perkausová po tajných zásnubách: Svatba v nedohlednu!

Video se připravuje ...

„V poslední době se strašně zlepšila, už nemá žádné přeřeky a lidi ji mají rádi,“ prozradil člověk ze zpravodajství. Vedení stanice musí brát v potaz i to, jak by se hodila k Romanu Šebrlemu. A o tom u Soukalové není pochyb.

Perkausová kvůli covidu uvízla na Maledivách

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mikima2
8. 8. 2022 • 11:03

Pro mě je Soukalová jedna z nejhorších, neli nejhorší moderátorka, kterou jsem kdy v televizi měla možnost sledovat. Takových moderátorek, které by se k Šebrlemu hodily je na Primě plno a oni sáhnou po té nejhorší. Hlavní zprávy na Primě v podání Soukalové, budou velká komedie. Obdivuji ji, že se svým " talentem " do toho jde. Zřejme má na Primě maximální tlačenku a nebo se jí snaží Prima úplně zesměšnit. Jinak mi to rozhodnutí Primy nedává smysl.

Alva
8. 8. 2022 • 10:36

Velká chyba, neumí mluvit, je to blekota.

Hana Náprstková
8. 8. 2022 • 04:01

Kdokoli jen neee Soukalová.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.