Doležalová (35) a Leichtová (36): Sebevědomé i s kily navíc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Doležalová (35) a Leichtová (36): Sebevědomé i s kily navíc

Milují svá těla taková, jaká jsou...
Milují svá těla taková, jaká jsou... (Foto Instagram.com, Herminapress.cz)

Nebojí se jít s kůží na trh. Marie Doležalová (35) s Kristýnou Leichtovou (36) nikdy nepatřily mezi bezduchá ramínka na šaty. Naopak! Herečky ze seriálu Comeback po mateřství získaly potřebné sebevědomí a za nějaká kila navíc se rozhodně nestydí. Takzvaná sebeláska hýbe světem, a ženské nedokonalosti jsou naopak vyzdvihovány. Své o tom ví i zpěvačka Ewa Farna (28).

Herečka, blogerka a vítězka StarDance z roku 2015 Marie Doležalová bere vše s humorem. I sama sebe. „Chatová sezona započata. Jako už několikátý léto mi něco do plavek přebejvá, zaprvý špeky a zadruhý dvě děti, co by mě nechaly aspoň jeden den domrtva ležet na dece a číst,“ napsala upřímně k plavkovému snímku.

Ewa Farna na Cenách Evropy 2: Překvapení po porodu!

Video se připravuje ...

Svou postavu neřeší ani Kristýna Leichtová, jejíž křivky a nadupaný dekolt nedají nejednomu muži spát. Slovanské tvary jsou stále v kurzu. „Moje úžasné tělo! Dokonalé! Krásné! Silné! To přijmutí sebe sama je fakt náročná cesta. Já vím, že to mé tělo není ideál. Ani já se sama sobě občas nelíbím,“ svěřila herečka, že ač nedokonalá, taková zkrátka je – a měly by se tak vidět i ostatní ženy. Ženskou sílu a především trend mít ráda sebe sama propagují i další známé ženy.

Ewa Farna (28), zpěvačka
Průkopnice sebelásky

Nejznámější bojovnicí za ženské křivky je rozhodně Ewa. Zpěvačka si za svou kariéru prošla všemi změnami těla. Zaoblování v období dospívání, první i druhé těhotenství a pak práce na tom, aby tělo tak nějak na pódiích vypadalo. Kila navíc ji dlouho trápila, ale pak Ewa pochopila, co vše ženské tělo dokáže a naučila se milovat sebe sama. Napsala dokonce song Tělo o všemožných nedokonalostech a její klip, v němž vystupují ženy různých postav, sklidil velký úspěch.

Podfuk Leichtové na partnera v 7 pádech Honzy Dědka. Oddá je hvězda StarDance, farářka Kopecká?

Video se připravuje ...

Renata Langmannová (35), modelka
Trápení po porodu

Nabraná kila a následné pokusy o shazování jsou nejhorší pro ženy, které byly zvyklé být štíhlé jako proutek. To je případ blonďaté modelky, která během těhotenství přibrala 25 kilo a shodila je až bezmála dva roky po porodu dcery Medy. „Nenechte se vydeptat, že vaše kámošky jsou čtrnáct dní po porodu jak lunt. Každé tělo je jiné a dlouhodobá snaha přinese ovoce,“ vzkázala Renata s tím, že nejvíc jí pomohla změna stravy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.