Farna ukázala postavu po porodu: Verdikt známé lékařky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Farna ukázala postavu po porodu: Verdikt známé lékařky

Ewa Farna je dvojnásobnou maminkou
Ewa Farna je dvojnásobnou maminkou  (instagram.com)

Ewa Farna (28) se v první polovině března stala dvojnásobnou maminkou. K synovi Arturovi tak přibyla i novorozená dcerka Ella. Není divu, že má Ewa plné ruce práce. O realitu všedních dní se podělila na sociálních sítích a přidala i fotku po porodu. Takhle ji okomentovala lékařka Kateřina Cajthamlová (59). 

„Hory neposkládaného prádla, věčně plná špinavá myčka, když zrovna nepřebaluješ, tak myješ nočník, když zrovna nekojíš, tak vaříš obídek. Tvůj IG (Instagram) feed je mrtvý. Stejně jako ty. Ale s tím se musí počítat, energie je dneska drahá. A v tom všem jsem totálně naplněná. Jako ta myčka. Nebo moje prsa,“ podotkla vtipně Ewa Farna.

Ewa Farna po šestinedělí.

Ewa Farna na Cenách Evropy 2: Překvapení po porodu!

Video se připravuje ...

Je vidno, že každodenní zápřah působí doslova jako kouzelná hůlka na kila. Kateřinu Cajthamlovou (59) to ale příliš nepřekvapilo. Jakýkoli pohyb se prostě pozitivně propíše a Ewa jej rozhodně nemá málo. „V medicíně platí, že musíme diagnostikovat příčinu stavu a pokud ji určíme správně, tak ji musíme odstranit, nikoliv přidělat další problémy. Pokud příčinou obezity je nedostatek pohybu a stres, tak řešení je přidat pohyb a občas vypadnout z domu. Lidé jedí víc sladkého, ale příjem potravy je řízen hormonálně. Když je systém člověka doma zavřený, vystresovaný a bez pohybu, tak přestane mít chuť na zeleninu a na maso a začne mít chuť na tuky a cukry,“ vysvětlila pro ŽivotvČesku.cz lékařka.

Zlatá slavice Ewa Farna v 7 pádech Honzy Dědka: Dvě děti budou masakr! Nevím, co budu dělat…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
alexa-lexa
12. 4. 2022 • 08:53

No je pravda, že naše babičky toho měli xkrát víc na starosti a žádnou pomocnou techniku, měli prostě to co měli na jejich dobu, jen nějak nevidím, že by se Eva nazývala chudákem. Jen popisuje svoji denní realitu, nic víc.Přeji hezký den

AliAlice
11. 4. 2022 • 16:09

Ale Ewa má moc hezký obličej,a hlavní věc,že je spokojená.dvě zdravé děti..zpívat umí,hlasově vybavená,tak co chtít víc....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.