TO JE SÍLA! Ewa Farna obětí fanatismu a nechutných výhružek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

TO JE SÍLA! Farna obětí terčem nechutných výhrůžek

Ewa Farna
Ewa Farna (Instagram, archiv)

V showbyznysu se zpěvačka Ewa Farna (28) pohybuje od svých dvanácti let, a za ta léta si s fanoušky užila svoje. Díky působení nejen na české hudební scéně, ale i na té polské má slušnou základnu obdivovatelů, na druhou stranu má v tu samou chvíli o to víc odpůrců. Na obou stranách se mohou čas od času objevit extrémy, s nimiž není radno si zahrávat a od kterých je lepší se distancovat.

Za svou dlouholetou a úspěšnou kariéru zpěvačka Ewa Farna čelila odvrácené straně slávy hned několikrát. Kdo si ji nedobíral kvůli kolísavé váze, ji až fanaticky pronásledoval, nebo naopak psychicky trápil, kvůli čemuž musela zalarmovat i policii. Zpěvačka se tedy seznámila s oběma protipóly, kdy na jednom konci stála až příliš horlivá fanynka, na tom druhém zas stalker.

„Měla jsem fanynku, která začala jezdit na každý koncert a byla trochu psycho. Jezdila vážně všude, dokázala se dostat i do zákulisí. Jednou jsme hráli v Londýně a tam přiletěla taky a ještě dřív, než jsme podepsali na ten koncert smlouvu, byla ubytovaná v hotelu, kde ubytovali i nás. Pocítila asi nějakou blízkost, nebyl tam ten zdravý rozdíl interpret versus fanoušek. V podstatě měla pocit, že se stala součástí rodiny, což bylo trochu děsivé. Pak ji to nějak přešlo, už dospěla. Ale asi měla nějaký problém, který si kompenzovala. Dokud to není nebezpečné, tak budiž, ale trvalo to pár let, než ji to přešlo," cituje zpěvačku web ŽivotvČesku.cz.

Maminka roku 2021: Patronka Ewa Farna

Video se připravuje ...

Tato zkušenost byla překvapivě stále méně nepříjemná než zážitky s lidmi, kteří Ewu pronásledovali a hrozili jí i její rodině. Na to člověk nemůže být připraven nikdy, tím spíš, jedná-li se o dospívající studentku, jíž tehdy Ewa Farna byla. „Třeba půl roku mi někdo psal přes zprávy na mobilu dobré ráno a dobrý večer a pak měl pocit, že se mnou chodí. Dostala jsem i výhrůžné dopisy z nalepených písmen, ale to už jsem šla na policii. Bylo tam, že ví, kde bydlím a kde pracují moji rodiče nebo že si na mě počká po škole. Asi chtěl dát ten člověk najevo nějakou moc, táta mě začal vozit do školy autem, protože se bál, jinak jsem jezdila vlakem. Na policii jsem byla celkem dvakrát, něco z toho vypátrali, a něco ne," dodala Ewa Farna, která nyní založila vlastní rodinu a nepříjemné zážitky se naštěstí staly pouhými vzpomínkami.

Maminka roku 2021

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.