EX hvězda Ordinace v dluhové pasti: Výhrůžky únosem dětí a… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

EX hvězda Ordinace v dluhové pasti: Výhrůžky únosem dětí a…

Zadlužená hvězda Ordinace Gajerová: Vyklouzla z dluhové pasti!
Zadlužená hvězda Ordinace Gajerová: Vyklouzla z dluhové pasti! (Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Veronika Gajerová (58) se ocitla před časem v bezvýchodném zajetí dluhů. Její závazky se vyšplhaly do několika milionů, ona je nebyla schopná splácet. Kvůli tomu si pohněvala i nemálo kolegů, od kterých si půjčovala také. A do toho všeho přišel ještě covid. Podařilo se herečce najít světlo na konci tunelu?

„Byla jsem jelito, musím odpustit i sama sobě, že jsem se do toho dostala. Už jsem nechtěla být, hledala jsem most, ze kterého skočím," svěřila se pro Super.cz.

Nakonec ale našla směr, kterým z toho ven. „Teď je to ve fázi, kdy splácím insolvenci. Ten dluh nebyl v řádu milionů, ale asi 750 tisíc, zbytek byly úroky. Mám splátkový kalendář, měsíčně splácím šest a půl tisíce, a ještě zbývá asi 600 tisíc. Děkuji svému právníkovi, který mi pomohl. K soudu jsem šla s tím, že půjdu do vězení, ale osvobodili mne od úroků," vyprávěla.

Veronika Gajerová: Musela jsem v sobě otevřít staré bolesti

Video se připravuje ...

Brání se ale tomu, že půjčky kolegům nesplácela. „Někteří psali, že jsem nevrátila, což nebyla pravda. Kolegyně, která rozpoutala mediální smršť, mi půjčila 300 tisíc a já jí 280 vrátila, jen dvacet tisíc zůstalo. Už se k tomu nechci vracet. Strašně moc peněz jsem vrátila, ale pak už jsem nemohla, neměla jsem ani na jídlo pro děti. Bylo to hrozné. Sprejeři mi čmárali po domě, vyhrožovali mi a chtěli mi unést děti. Vše, co jsem vydělala, jsem dala na úroky," doplnila s tím, že si prý nepůjčovala od žádných ilegálních lichvářů, ale od legálních společností.

Drama herečky Gajerové: Dluží už několik milionů! A smutné přiznání hokejisty Jágra.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.