Horší než dluhy! Už nejsem tolik nateklá, šokuje Gajerová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Horší než dluhy! Už nejsem tolik nateklá, šokuje Gajerová

Veronika Gajerová s dcerou
Veronika Gajerová s dcerou (herminapress.cz, archiv)

Herečka známá například ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, Veronika Gajerová (58), se v posledních letech snaží dostat z dluhové pasti. Stres a vyčerpání si ale začínají vybírat svou daň a hereččino zdraví se prudce zhoršilo.

Pracovala dnem i nocí, aby splatila milionové resty, které dluží nejen bankám, ale také svým přátelům a kolegům. Nicméně tělo herečky Veroniky Gajerové (58) už si řeklo dost. Veronika nyní řeší zdravotní problémy, konkrétně má v nepořádku slezinu a játra. Ze stresu také přibrala 20 kilogramů, které se snaží shodit. „Piju na to strašně hnusný výluh bylin, upravuje se to. A už nejsem tolik nateklá, shodila jsem i nějaká čtyři kila,“ svěřila se herečka pro web Super.cz.

Morávková si nadělila dárek za 36 mega! A velkolepá pocta Nedvědovi

Video se připravuje ...

 „Začala jsem chodit k jedné paní doktorce, která provozuje i akupunkturu. Udělala mi diagnózu a zjistila, že to, jak jsem přibrala, není tím, že bych žrala, ale je to problém sleziny a jater ze stresu a vyčerpání, co jsem prožila v posledních letech. Musela jsem se začít léčit, jde to pomalu, nesmím na to tlačit,“ dodala Gajerová, která se teď snaží víc odpočívat.

Dalibor Janda ve vážném stavu v nemocnici! A Polívka v show Tvář skončil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.