Finanční trable Veroniky Gajerové: Návrat k obyčejné práci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Finanční trable Veroniky Gajerové: Návrat k obyčejné práci

Veronika Gajerová
Veronika Gajerová  (Pavel Machan, archiv)

V létě po roce opustila zalévání květin ve velké firmě v centru Prahy a naplno se po koronavirové pauze vrátila k divadlu! Jenže pandemie znovu zesílila, pořadatelé ruší představení, a Veronika Gajerová (58) se tak znovu ocitla bez práce. Proto se musela ke kytkám vrátit.

Bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě je dva roky v insolvenčním řízení a nemůže si dovolit být bez peněz. „Když jsem z té firmy v létě odcházela, tak jsem je poprosila, zda bych se na podzim mohla opět vrátit. Chtěla jsem mít zadní vrátka - a ono se to vyplatilo. Korona opět zasáhla a já jsem znovu u kytiček,“ svěřila Aha! Gajerová, která potřebuje každou korunu, a proto se k situaci znovu postavila čelem.

Od léta Gajerová sázela na nové představení Nejstarší řemeslo v režii Petra Svojtky (49), v němž měla od podzimu na scénách po celém Česku zářit po boku jeho maminky Kateřiny Macháčkové (72). „Pořadatelé nám představení kvůli aktuální situaci ruší, takže všechno to zkoušení bylo asi k ničemu. Nedá se nic dělat,“ posteskla si mimo jiné vynikající dabérka. „S Kačkou a dalšíma holkama jsme v kontaktu a snad se na scénu dostaneme do jara,“ dodala herečka.

Nová éra Ordinace přináší i úplně novou znělku. Koho to všichni v Kamenici zdraví?

Video se připravuje ...

Splácí milionový dluh

Kvůli rozpadu vztahu s režisérem Petrem Kracikem (63) nasekala Gajerová velké dluhy, které od podzimu roku 2019 splácí v tzv. insolvenci. „Můj oficiální dluh je přes milion korun a ještě mi zbývá zaplatit asi polovina,“ upřesnila už v létě. Mezi 41 věřiteli českého hlasu Samanthy ze Sexu ve městě je i její kolegyně a kamarádka Dana Morávková (50), která Veronice půjčila před časem 40 tisíc korun. Dluží i řadě kamarádů.

Dana Morávková o Ordinaci: Je to jako s chlapem, který vás odkopne a nevíte proč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ginkognito
1. 12. 2021 • 07:15

Kdysi byl na podnikatel.cz seznam lidí v insolvenčním řízení a shodou náhod jsem našla i ji. Musely tam být vypsané měsíční náklady. Ona i s její děti i s pracujícími partnery měli měsíční náklady na život jak 50členná rodina v 20pokojové vile. Divím se, že to těm lidem žerou. Celé t oddlužení je fraška. Znala jsem lidi s milionovými dluhy, kteří trávili vánoce na Male­divác­h...­....­.....

begonie
1. 12. 2021 • 06:20

Nasekala dluhy kvůli rozpadu vztahu s Kracíkem??? Ale, ale paní Gajerová....jinou výmluvu nemáte?????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.