Seriálová hvězda Veronika Gajerová: SEKLA S PRACÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Seriálová hvězda Veronika Gajerová: SEKLA S PRACÍ!

Zadlužené Gajerové z Ordinace svitla naděje: Záchrana před novými dluhy! Kolik splácí?
Zadlužené Gajerové z Ordinace svitla naděje: Záchrana před novými dluhy! Kolik splácí? (Martin Přibyl)

To snad ne! Bývalá hvězda Ordinace Veronika Gajerová (58) po roce a půl skončila ve velké firmě, kde během koronakrize zalévala květiny. Odvážný krok udělala v době, kdy stále platí své milionové dluhy, kvůli nimž je v insolvenci. Jak se teď bude živit?

Veronika nebyla na startu koronakrize nikde trvale zaměstnaná, proto při zavření divadel musela nastoupit do normální práce, kde se starala o květiny, aby mohla své dluhy v rámci osobního bankrotu platit.

Zbývá ještě půlka

„Není pravda, že ten dluh byl čtyři miliony. To všechno zvedly nehorázné úroky, které mi ale soud postupně odpustil. Můj oficiální dluh byl přes milion korun a ještě mi zbývá zaplatit asi polovina,“ prohlásila letos v červnu. Od srpna je ale dabérka Samanthy ze Sexu ve městě bez práce! „Kytičky jsem teď musela pustit, protože jsem začala každý den zkoušet na nové představení Nejstarší řemeslo, se kterým budeme jezdit po republice,“ vysvětlila důvody Gajerová.

Uživí ji přítel?

„Do premiéry, která je na podzim, mi se splácením pomůže přítel. A pak už se zase k zalévání vrátím, jak už budou jen představení. Věřím, že to vše zvládnu,“ popsala Veronika. V insolvenci je od podzimu 2019. Do dluhové pasti se mimo jiné dostala i kvůli rozchodu s otcem svých dětí, režisérem Petrem Kracikem (63).

Nová éra Ordinace přináší i úplně novou znělku. Koho to všichni v Kamenici zdraví?

Video se připravuje ...

Přehodila výhybku

„Naučila jsem se spoustu věcí o květinách, o sobě, o životě. Lidé, kteří dělají s květinami, nemůžou být škarohlídi,“ popsala Veronika před časem novou práci, kterou teď opustila. „Udělala jsem velký posun, jsem v kolektivu úžasných lidí. Je to úplně jiný svět, já to považuji za neskutečnou výzvu, tím, že jsem dál nemohla hrát divadlo, což jsem dělala čtyřicet let, tak jsem najednou přehodila výhybku,“ dodala.

Dana Morávková o Ordinaci: Je to jako s chlapem, který vás odkopne a nevíte proč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.