Po potížích konečně radost! Gajerová si nadělila dárek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Po potížích konečně radost! Gajerová si nadělila dárek

Veronika Gajerová
Veronika Gajerová  (Pavel Machan, archiv)

N euvěřitelné 60. narozeniny oslavila na jaře populární herečka a dabérka Veronika Gajerová. Od rodiny a fanoušků dostala mnoho dárků, sama si pak co nevidět nadělí také jeden – a bude pořádný.

Podle zjištění magazínu Aha! Tv totiž Veronika píše vlastní divadelní hru. „Ano, pracuji na ní, ale nechci více prozrazovat,“ svěřila na večírku po předprázdninové repríze komedie Nejstarší řemeslo v pražském Divadle Radka Brzobohatého. „Dlouho jsem chtěla napsat něco vlastního,“ doplnila hlasem, typickým pro Samanthu ze Sexu ve městě.

Právě světoznámé herečce Kim Cattrallové (66) Gajerová znovu propůjčí hlas. Nebude to ale v Sexu ve městě, nýbrž v novém seriálu streamovací platformy Netflix. Podle našeho zjištění se jmenuje Glamorous a odehrává se v prostředí kosmetické firmy. A Kim s hlasem Gajerové má v seriálu samozřejmě hlavní roli.

Natáčení nového seriálu Sexu ve městě:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.